Poppy adaugă o altă dimensiune camerei dvs. iPhone - Emerging Tech - 2019

Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor / Christmas Gift Mix-up / Writes About a Hobo / Hobbies (Mai 2019).

Anonim

Uitați de războiul Apple versus Android pentru o secundă și uita-te doar la iPhone are o bucată inovatoare de tehnologie. La bază, putem fi de acord că capabilitățile sale de a efectua apeluri, de a reda muzică, de a vă conecta la Internet, de a permite mii de aplicații în scopuri diferite și de a face fotografii 3D sunt destul de minunate. Ce e aia? Nu știați că iPhone-urile pot face fotografii 3D? În mod evident, nu ați descoperit Macul.

Poppy este un dispozitiv care poate transforma iPhone-ul - atâta timp cât este un iPhone 4, 4S sau iPhone 5 (iPod Touches de generația a cincea va funcționa, de asemenea) - într-o cameră 3D capabilă să capteze atât fotografiile încă, cât și videoclipurile full-motion. Modul în care funcționează este simplu: introducerea iPhone-ului în dispozitiv permite camerei telefonului să capteze două imagini stereografice prin intermediul oglinzilor conținute în Mac. Acest lucru împarte în mod esențial ochii camerei, astfel încât să înregistreze două imagini simultan.

Când priviți prin vizorul dispozitivului Mac, lentilele combină ambele imagini într-o singură imagine 3D, fie că este vorba de o fotografie sau de o fotografie statică. În esență, este o versiune modernizată a spectatorului vizualizator stereoscopic Viewmaster, cu excepția faptului că de această dată puteți să faceți imaginile pe cont propriu. Adică, să fim cinstiți, mai mult decât puțin îngrijiți.

Macul nu este încă disponibil, deoarece este subiectul unei campanii de tip Kickstarter de către creatorii lui Ethan Lowry și Joe Heitzeberg în Seattle, WA. În doar nouă ore după lansarea proiectului, Poppy a strâns toate cele 40.000 de dolari din obiectivul inițial și a depășit de două ori suma solicitată în două zile. Pe pagina campaniei pentru Poppy, Lowry și Heitzeberg citează Viewmaster-ul ca o sursă de inspirație, precum și dispozitivele stereoscopice din anii 1800 care, la rândul său, au inspirat crearea acelui favorit din copilărie.

"Îmi place sentimentul acelor dispozitive simple care dau să trecem într-o altă lume", explică perechea, "dar ei au fost la toate privirea fotografiilor altcuiva. Nu ar fi mai bine dacă ați putea să creați propriile scene 3D imersive, dar în filme full-motion și să le împărtășiți cu prietenii și în întreaga lume prin intermediul internetului?

Macul poate fi un hit cu mulțimile în stadiile incipiente, dar creatorii săi nu se află pe lauri; ei deja iau în considerare posibilitățile viitoare și adăugările la dispozitiv. Unele idei includ posibilitatea ca alți dezvoltatori să creeze aplicații de realitate augmentate care ar putea să utilizeze pentru prima dată imagini 3D adevărate sau alte aplicații din exterior care să profite de capabilitățile 3D ale lui Poppy.

Dacă toate astea sună ca ceva pe care ați vrea să-l încercați, tot ce vă va costa este de 39 $. Acesta este nivelul garanției care va garanta un Mac de la prima fabricație (datorată înainte de sfârșitul anului). Toate lucrurile luate în considerare, sună ca o afacere destul de mare.