Pioneer adaugă două noi receptoare AV la linia Elite, sare pe trenul 4K / Ultra HD - Home Theater - 2019

PREZENTARE VIDEO Radio MP3 player auto 1 DIN cu SD si USB PNI 8209 (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre receptorul Pioneer VSX-70 AV.

Pioneer a lansat două noi receptoare AV sub brandul Elite cu VSX-43 și VSX-70, ambele fiind proiectate să includă compatibilitatea 4K / Ultra HD și redarea în format multi-zone și de înaltă rezoluție, printre alte caracteristici .

Dispozitivul VSX-43, disponibil acum pentru 525 dolari, este un receptor cu 7.1 canale, în timp ce modelul VSX-70, disponibil și pentru 750 de dolari, este un model cu 7, 2 canale -. Ambele au capabilități cu mai multe zone în care VSX-43 poate fi setat pe 5.1 canale, lăsând celelalte două canale pentru a reda muzică într-o altă cameră. VSX-70 ia acest lucru în continuare, permițând redarea simultană în trei zone. În acest scenariu, zona principală ar putea reda un film, în timp ce zona 2 va reda muzică iar cea de-a treia, sau HDZone, va acționa ca o sursă HDMI suplimentară pentru oa treia cameră.

VSX-70 adaugă, de asemenea, un alt strat de instalare personalizată, cu un control RS-232-over-IP complet în ambele sensuri, pentru a lucra cu sisteme de comandă de la distanță, cum ar fi Crestron și Control4, de exemplu.

Ambele receptoare pot gestiona rezoluția de 4K / Ultra HD, cele mai scumpe dintre cele două, de asemenea, oferind upscaling pentru analogice și video HDMI la 4K. Ambele receptoare vor scala conținut de definiție standard la 1080p.

Suportul formatului de fișiere muzicale a fost extins pentru a include AIFF și Apple Lossless, precum și redarea Gapless pentru fișierele AIFF, Apple Lossless, WAV și FLAC. Acest lucru este în plus față de suportul existent pentru fișierele WAV, MP3, WMA, AAC și FLAC stocate pe un computer conectat în rețea sau o unitate externă conectată la portul USB frontal. Ambele suportă servicii de radio pe Internet, cum ar fi Pandora și vTuner, și sunt activate cu DLNA. Pentru a accesa aceste funcții este necesară o conexiune Ethernet prin cablu, deși un adaptor opțional Wi-Fi (AS-WL300) este compatibil cu VSX-70.

Smartphone-urile dispun, de asemenea, în mod proeminent cu ambele unități prin faptul că utilizatorii le pot controla prin aplicațiile ControlApp și iControlAV2013 ale Pioneer pentru iOS și Android. Primul este destinat pentru VSX-43, în timp ce acesta din urmă este o aplicație nouă concepută pentru a acomoda VSX-70 și setul său de caracteristici adăugate. Ambele aplicații au acum ceva denumit "Push Player", în care utilizatorii pot accesa muzica stocată pe dispozitivele lor, pot crea liste de redare și pot să le transmită fără fir către receptor.

Redarea muzicii de la un iPhone, iPad sau iPod touch la receptor prin intermediul AirPlay, de asemenea, împinge metadate peste, astfel încât albumul de artă și detaliile cântecului sunt afișate pe televizor. Streamingul AirPlay poate funcționa, de asemenea, de pe un Mac sau un PC. Conectivitatea Mobile High-Definition Link (MHL) 2.0 este de asemenea încorporată prin intrarea HDMI frontală, permițând utilizatorilor să utilizeze un dispozitiv Android cu funcții MHL pentru a reda audio sau video - inclusiv 3D - direct la televizor. Un bonus suplimentar este că telefonul sau tableta se vor taxa mai repede. Utilizatorii HTC cu HTC Connect preîncărcați pe telefoane pot, de asemenea, să transmită muzică direct la ambele receptoare.

Pioneer a lansat, de asemenea, o funcție de management ecologic pentru a reduce consumul în timpul funcționării și a consuma energie atunci când este în așteptare. Există un buton dedicat pentru acest lucru pe panoul frontal al fiecărui receptor pentru al porni, dar poate fi de asemenea gestionat de la telecomanda inclusă sau aplicația iControlAV2013.

Ambele receptoare sunt disponibile acum la comercianții cu amănuntul autorizați.