Philips face niște promisiuni mari cu noul serviciu Cloud TV - Home Theater - 2019

You Bet Your Life: Secret Word - Sky / Window / Dust (Mai 2019).

Anonim

Astăzi la IFA 2013 la Berlin, Phillips a anunțat două noi aplicații pentru cloud services, Cloud Explorer și Cloud TV, ambele fiind disponibile pe toate televizoarele Philips Smart începând cu 2012 sau ulterior. Parteneriatul cu Dropbox, Cloud Explorer va permite utilizatorilor să acceseze fișierele, materialele media și imaginile de pe televizorul lor din foldere dedicate în conturile lor Dropbox. Cloud TV, cu toate acestea, este un pic mai ambițios, promitând "sute de canale locale, naționale și speciale de interes", toate de la comoditatea televizorului dvs. Philips Smart.

Deci, este noul serviciu de televiziune Cloud TV de la Philips cel care ucide dragonul de cablu? Probabil ca nu. Serviciul pare să depindă de mai multe avertismente, în special în cazul în care locuiți. În timp ce comunicatul oficial de presă susține că Cloud TV va oferi o selecție largă de canale premium și non-premium "dintre care majoritatea" sunt gratuite, există și o scurtă renunțare la partea inferioară care afirmă că "disponibilitatea și specificațiile serviciilor sunt dependente de țară".

Acest lucru ar putea însemna o mulțime de lucruri, dar probabil că nu este un semn încurajator, în special pentru rezidenții din SUA. Să fim cinstiți, în afară de unele pietre BBC, marea majoritate a conținutului de televiziune pe care majoritatea dintre noi îl vedem este creat și difuzat aici în Statele Unite - și ar fi foarte surprinzător să vedem o mare parte din acesta legal accesibil online gratuit, în special pe Teritoriul american. Scepticismul de conducere în continuare este faptul că nici unul dintre canalele oferite nu este prezentat în comunicatul de presă sau în altă parte pe care l-am putea găsi.

În timp ce suntem întotdeauna plini de speranță pentru unele fasole magice în căutarea noastră de conținut online gratuit al varietății legale, supraviețuitorii TV au păstrat întotdeauna o înțelegere fermă asupra conținutului lor (a se vedea Aereo și FilmOn), și nu putem vedea că schimbarea oricând curând. Vă vom ține la curent după cum apar mai multe detalii, dar nu vă așteptați ca un Philips Smart TV să difuzeze gratuit "Game of Thrones" în curând.