Philips își extinde linia de bulbi inteligente Hue cu LivingColors Bloom și LightStrips - Smart Home - 2019

Calling All Cars: I Asked For It / The Unbroken Spirit / The 13th Grave (Mai 2019).

Anonim

Philips continuă să-și crească gama de becuri inteligente multi-color cu LED-uri prin adăugarea a două produse noi disponibile pentru vânzare mâine. Primul, LivingColors Bloom, este cel mai asemănător cu originalul Philips Hue. În locul unei forme standard a becului, Bloom este un nod evident pentru flori, cu designul său extins, circular. Spre deosebire de Hue, Bloom nu trebuie să fie atașat la o lampă sau la o priză de lumină. Dispozitivul este o lumină portabilă, autonomă, care poate fi amplasată oriunde are nevoie de un plus de strălucire, și oferă o gamă de culori deschise de culori deschise pe Hue. Deoarece nu este fixat pe nici o lampă, acest dispozitiv ar trebui să fie distractiv pentru copii, sau pentru distracție în general.

Al doilea produs, LightStrips, este exact ceea ce pare. Fastele LED sunt mai potrivite pentru corpurile de iluminat permanente, cum ar fi conturul unei ferestre, sertarele interioare sau chiar sub canapea. Un dispozitiv LightStrip măsoară lungimea de 6, 6 metri, iar banda flexibilă permite utilizatorilor să ajusteze banda pentru a forma în jurul colțurilor și turelor. Produsul este dotat cu un spătar adeziv, pentru a putea să-l eliminați dacă doriți, făcându-l ideal pentru sezonul de vacanță. Cu toate acestea, deoarece lumina se poate schimba în oricare din cele 16 milioane de culori disponibile prin aplicația Philips Hue, puteți lăsa luminile să se oprească tot timpul anului și să ajustați culorile potrivite sezonului.

La fel ca Hue, ambele Bloom și LightStrips sunt dotate cu un chip Wi-Fi, astfel încât acestea pot fi controlate printr-o aplicație iOS sau Android. Ei vor lucra, de asemenea, cu orice retete IFTTT pe care le-ați creat anterior pentru Hue, făcând întregul ecosistem integrat perfect.

Atât LifeColors Bloom, cât și LightStrips vor fi disponibile începând de mâine la Apple Store pentru $ 80 și respectiv $ 90. Este un plus util pentru cei care ar putea dori o ambianță suplimentară în cameră fără a fi nevoie să găsească o altă priză de lumină pentru a se potrivi unui bec suplimentar Hue.