Philippe Starck canapea MyWorld oferă încărcare fără fir USB - Smart Home - 2019

Crossroads: Labor Pains of a New Worldview | FULL MOVIE (Mai 2019).

Anonim

Detaliat pe site-ul designerului Philippe Starck, canapeaua MyWorld face parte dintr-o nouă generație de mobilier care a fost special concepută pentru consumatorul care deține mai multe dispozitive mobile, cum ar fi un laptop, un smartphone și o tabletă. Un dulap din lemn pe partea dreaptă a canapelei conține o priză electrică pentru o sursă de alimentare pentru laptop sau un adaptor CA pentru un dispozitiv mobil. Acesta include, de asemenea, un cuplu de porturi USB pentru o conexiune directă la o sursă de alimentare în plus față de un dispozitiv de încărcare fără fir Duracell ascuns în sertar. Montat pe un cilindru alunecător, unitatea dulapului se dublează, de asemenea, ca un raft deschis pentru cărți sau alte articole.

În partea stângă a canapelei, Starck a inclus un mic spațiu de lucru ideal pentru o ultrabook sau o tabletă subțire. Există, de asemenea, o lumină de lectură inclusă în cazul în care proprietarul dorește să se sapă într-un paperback sau unul din primii generații Kindles fără lumina din spate. În plus, ecrane de confidențialitate pot fi comandate împreună cu canapeaua, pentru a împiedica ochii oamenilor să se ferească de laptop sau dispozitiv mobil.

Design-ul modular, modelul mobil, este disponibil într-un singur fotoliu, un șezlong, o canapea cu două locuri și o canapea plină cu trei locuri. Piesele multiple pot fi așezate împreună pentru a construi o zonă de ședere mai mare, iar mobilierul poate fi acoperit cu țesături sau piele. Piesele de lemn de pe ambele părți ale mobilei sunt disponibile în lemn de stejar sau trandafir, precum și o varietate de culori. În plus, ecranele de confidențialitate se pot potrivi culorii sau proprietarul poate merge pentru un design de piele sau de răchită. Noua linie a fost lansată în Italia în luna aprilie a acestui an, dar nu există informații despre prețurile pentru publicul european sau american.