Analizorul Pee: Sistemul RFID bazat pe pistele de noapte își propune să reducă conducerea sub influența alcoolului - Emerging Tech - 2019

Analizorul de gaze de ardere testo 330i (Mai 2019).

Anonim

Un club de noapte din Singapore sa transformat în tehnologie într-un efort de a aborda problema consumatorilor de mașini care cred că sunt în regulă pentru a ajunge în spatele volanului după o noapte de aport greu de alcool. Într-o perioadă recentă de 12 luni în statul oraș, au existat 2141 cazuri de conducere în stare de ebrietate, dintre care unele s-au dovedit a fi fatale.

În colaborare cu agenția locală de marketing DDB Group, clubul Zouk a venit cu numele de încredere Pee Analyzer, un sistem bazat pe pisoar care detectează cantitatea de alcool pe care o face pe un parior înainte de a emite un avertisment dacă depășește limita legală.

Și iată cum funcționează:

Atunci când un șofer ajunge la club, își înmânează cheile în schimbul unui card de parcare RFID. Odată activată, cardul este capabil să identifice un driver și să înregistreze informații referitoare la nivelul de alcool al șoferului.

Ea face acest lucru printr-un dispozitiv de testare a urinei montat în pisoar, un dispozitiv pe care producătorul său spune că va reseta instantaneu pentru a găzdui lecturi consecutive, evitând astfel orice amestecări cu pipa vizitatorilor anteriori ai pisoarului.

Dispozitivul de testare pe bază de pisoar este asociat cu un cititor RFID care detectează, etichetează și citește informații de pe carduri, astfel încât, dacă un pește al unui parior conține prea multă alcool, un mesaj va clipi pe un ecran direct în fața patronului sloshed, spunând, "Poate că ai avut prea multe pentru a conduce; apelați la o cabină sau utilizați serviciul nostru de acasă. "

Desigur, există o șansă ca persoana de la pisoar să fie prea beată pentru a se concentra asupra cuvintelor din fața lor sau pur și simplu prea risipită pentru a calcula informațiile, așa că atunci când își înmânează cartea la sfârșitul nopții în schimbul cheile lor, un cititor RFID de la ieșire va transmite informația de pe cartela etichetă către valet, care va sugera încă o dată că clubber-ul deținut de mașină face aranjamente alternative pentru a ajunge acasă.

Zouk's nu este primul loc de divertisment pentru a utiliza pisoarul pentru a obține clienți inebriați să se gândească la modul în care ar putea ajunge acasă. De exemplu, anul trecut, în Michigan, o serie de centre de băutură au luat o abordare plină de umor față de problema conducerii băuturilor, prin instalarea de prajituri de pisici.

Hei, asculta. Așa e, vorbesc cu tine ", spune tortul, adăugând, " Aveam câteva băuturi? Sau poate câteva prea multe. Apoi fă-te și pe oricine altcineva o favoare, chemă un prieten sobru sau un taxi. Oh, și nu uitați - spălați-vă mâinile. "

[prin PSFK]