Pewlet smartwatch lansează la Best Buy, magazin online deja vândut - Emerging Tech - 2019

SmartWatch: Going Once, Going Twice...Sold to Dish Network (Mai 2019).

Anonim

Best Buy a început să vândă smartwatch-ul Pebble la magazinele sale de cărămizi și mortuare online, în această săptămână, în timp ce compania din spatele dispozitivului face mișcări pentru a-și asuma rolul principal.

Rapoartele de la sfarsitul saptamanii trecute au sugerat ca Best Buy urma sa devina primul lant de retail care sa stocheze gadgetul programabil, programat, iar duminica echipa Pebble a confirmat aceasta miscare intr-o declaratie.

CEO-ul Pebble, Eric Migicovsky, a declarat că cererea pentru ceasul high-tech este ridicată și că "parteneriatul Best Buy cu noi este un pas important spre satisfacerea acestei cereri".

Dar dacă credeți că ați luat o pietricică de la gigantul de retail, ar fi o modalitate ușoară de a evita să așteptați până în vară (actuala dată de expediere, dacă este comandată de pe site-ul Pebble's), ați putea dori să sunați înainte pentru a verifica dacă este în stoc. Smartwatch-ul de 150 $ este, la momentul redactării, prezentat la bestbuy.com/pebble cu anunțuri vândute pentru cei care doresc să comande online.

Unii dintre cei care au reușit să-și pună mâna pe un Pebble de la gigantul de retail au fost foarte rapizi să posteze recenzii pe site-ul magazinului, de la un "partener minunat de 5 stele la S4 meu" la un DOA de o stea din cutie ". Ecranele blanc sau de estompare par a fi cauza mai multor revizuiri negative.

Best Buy este doar stocarea negru Pebble pentru moment. Pebble-ul roșu-cireș ar trebui să sosească în august, în timp ce celelalte trei culori - portocaliu, gri și alb Arctic - sunt disponibile pentru pre-comandă la getpebble.com.

Ceasul personalizabil Bluetooth a capturat imaginația comunității Kickstarter anul trecut, câștigând peste 10, 2 milioane de dolari de la peste 68 000 de susținători.

Tehnologia cu care se confruntă este prevăzută a fi următorul lucru important pentru lumea tehnologică, cu - în cazul în care rapoartele trebuie credibile - gadgeturile pe bază de încheietura mâinii fiind în prezent punctul central al multor companii mari.

Samsung, Apple și Google, de exemplu, s-au gândit să se afle în mijlocul construirii de smartwatch-uri, în timp ce Sony are deja unul pe piață, a doua versiune fiind lansat în septembrie. Dacă Pebble poate să-și aducă fabrica pentru a pompa mai multe ceasuri pentru a ține pasul cu cererea, legătura cu Best Buy s-ar putea dovedi a fi o mișcare bruscă a lui Migicovsky în timp ce el încearcă să câștige un loc în piață înainte de loviturile mari sosesc pe scena cu bugetele imense de marketing.