Soundtrack-ul Paradigm este o schimbare de paradigmă în barele de sunet - Home Theater - 2019

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Mai 2019).

Anonim

Consultați recenzia noastră despre soneria Paradigm Soundtrack.

Cu toată atenția acordată tabletelor, căștilor și telefoanelor inteligente, nu veți ști niciodată că o categorie de audio de acasă a crescut destul de constant timp de mai mult de doi ani, în timp ce alte segmente s-au îndreptat sau au scăzut. Barele sonore au devenit un produs important pentru producătorii de difuzoare; atât de mult încât jucătorii mai mari, precum B & W, Polk Audio și MartinLogan, au investit o mulțime de activități de cercetare și dezvoltare în producerea de modele care costă la fel de mult ca un sistem surround de intrare.

Logica este simplă: dacă consumatorii se grăbesc să cheltuie mulți bani pe un sistem dedicat home theater 5.1 și nu au spațiu pentru difuzoare mari, este posibil ca o configurație accesibilă de 2.1, cu un număr minim de cabluri, să fie răspunde la rugăciunile lor. Paradigm produce de câteva ori cele mai bune difuzoare de-a lungul anilor în clădirea sa din Great White North, dar când a lansat marca Shift, a mutat bara. Sistemul MilleniaOne CT 2.1 a fost lăudat universal și prima generație de căști au fost ucigătoare sonore.

Marca Shift este despre oferirea de sunet de înaltă calitate la un preț accesibil și, până acum, nu a fost livrat. Paradigma rareori atrage un produs pe piață, deci nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a durat atât de mult pentru a lansa Soundtrack-ul care se vinde cu 800 de dolari. Locuitorii de apartamente și studenții ar trebui să se uite la asta.
La numai 36 de centimetri, Soundtrack este pe partea mică, comparativ cu o parte din concurența sa, proiectată să lucreze cu televizoare HD de 42-50 de inchi, dar, ca și Maestrul Yoda, nu o judecă după mărime. Șoferul de 6 bara sonoră are două șoferi bas / mijlocie, doi radiatori pasivi și doi șoferi de înaltă frecvență. Soundtrack include, de asemenea, un subwoofer fără fir cu două porturi, cu un conducător conic laminat de 8 ", cu o bobină de voce de 1-1 / 2-inch, de înaltă temperatură, din aluminiu. Amplificatorul Class-D al sub-dispozitivului oferă o putere maximă de 100 wați RMS susținută și putere de vârf dinamică de 300 wați. Dacă există un lucru pe care Paradigm știe să-l facă foarte bine, este construit subwoofere puternice în incinte foarte mici. Și dacă subwoofer-ul său sună ceva de genul Millenia sub, acest lucru este deja un afacere.

Soundtrack are trei intrări: 1 intrare optică digitală, 1 intrare analog RCA și 1 intrare auxiliară pentru iPod, telefon inteligent sau tabletă. Coloana sonoră are o ieșire analogică dacă doriți să rulați o conexiune prin cablu la subwoofer. O modalitate de a face față unei multitudini de surse este să le executați prin televizorul dvs. HD și să folosiți un cablu optic de la televizorul HD la bara de sunet. Nu uitați să dezactivați difuzoarele interne ale televizoarelor HDTV sau veți avea un ecou destul de ciudat. Unitatea vine cu o telecomandă, dar este proiectată să funcționeze cu telecomanda televizorului pe care o puteți programa pentru a mări / micșora volumul, a schimba intrarea și a dezactiva sunetul. Coloana sonoră poate fi montată pe perete sau plasată pe o suprafață în fața televizorului dvs. HD cu picioarele furnizate.

În timp ce încă nu am auzit un sunet care reproduce cu adevărat sunetul imoral al unui sistem 5.1, un produs bine conceput, cum ar fi Soundtrack, este probabil să vă aducă remarcabil de aproape pentru mai mulți bani.