Panasonic extinde gama de difuzoare, adaugă seriile HC și NE subțiri și subțiri - Home Theater - 2019

CASA ECOLOGICA (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre difuzorul Panasonic SC-NE5.

Saptamana trecuta, Panasonic a anuntat doua serii noi de difuzoare si sase noi unitati audio personale, extinzandu-si gama pentru 2013. Cele doua serii noi sunt seria HC - care cuprinde trei iPod-uri pentru boxe - si seria NE, care cuprinde trei difuzoare wireless.

Seria HC - Seria HC este compusă din trei modele, SC-HC58, SC-HC38 și SC-HC28. HC58 și HC38 sunt ambele dispozitive Bluetooth, iar HC58 poate utiliza și AirPlay. Toate modelele au un conector cu pini de iluminat, proiectat să se potrivească iPhone5 și celei de-a 5-a generații iPod Touch, în timp ce modelele H58 și 38 comportă și un cablu USB pentru a încărca iPhone-uri, păstăi și plăcuțe mai vechi.

Cele trei difuzoare sunt descrise ca fiind "subțiri și subțiri" și, deși nu avem o mulțime de informații despre specificații, știm că HC58 folosește difuzoare "bambus" nanosized și include radiatoare duale pasive pentru a îmbunătăți răspunsul la bas . Modelele Bluetooth și AirPlay sunt compatibile cu aplicația Panasonic Music Streaming, disponibilă în App Store-ul Apple sau prin Google Play. Nu există încă niciun cuvânt privind prețul, dar toate modelele vor fi lansate în martie 2013.

Seria NE - Seria NE este alcătuită și din trei modele, SC-NE1, SC-NE3 și SC-NE5. Modelele NE5 și NE3 sunt compatibile Bluetooth, DLNA și AirPlay, în timp ce NE1 acceptă numai Bluetooth. Toate modelele includ un difuzor cu conector de bambus cu Nanosized, un woofer de 3 inch și un tweeter de un inci. Toate sunt, de asemenea, compatibile cu aplicația Panasonic Music Streaming, disponibilă în App Store-ul Apple sau prin Google Play.

În acest moment, cele trei modele par să difere numai în ceea ce privește conectivitatea, estetica și punctul de preț, dar rămâneți reglați pentru mai multe informații. Modelele NE1, 3 și 5 se așteaptă să vândă cu amănuntul suma de 200, 300 și, respectiv, 450 de dolari și vor fi disponibile în martie 2013.

Deși compania și-a îndurat partea sa de lupte, CES 2013 de săptămâna trecută părea a fi unul solid pentru Panasonic. Se pare că nu este pregătită să renunțe încă la greutatea sa de brand-name.