OptiGrill intră în inelul de grătar interior cu mai puțin George Foreman, mai accent britanic - Smart Home - 2019

Gratarul perfect se prepară cu Tefal OptiGrill (Mai 2019).

Anonim

Cu mai multe creaturi și mai puține metafore de box decât competiția, noul grill de interior OptiGrill de la T-Fal pretinde că bate o friptură perfectă în timp ce nici măcar nu te uiți. OptiGrill beneficiază de un design asemănător cu oțel inoxidabil similar, cu frații săi de grătar interior, dar adaugă un aspect cu un indicator mare de multi-colorat, eliminând nevoia de a deschide obsesiv topul la fiecare câteva secunde pentru a vă împrăștia carnea. De asemenea, bipurile însoțesc progresia colorată de la rare la bine realizate în fiecare etapă, astfel încât să vă puteți concentra pe prepararea altor preparate alimentare în timp ce OptiGrill își face lucrul.

O serie de presetări de gătit încorporate acoperă cel mai frecvent alimentele la grătar: burgeri, pești, cârnați, carne de pasăre și, bineînțeles, fripturi. De asemenea, are un mod sandwich pentru a face panini acasă, un mod de dezghețare și un mod manual pentru fructe și legume. Magia din spatele indicatorului de performanță al OptiGrill este un senzor de grosime integrat; combinată cu programe pentru diferite tipuri de carne, poate ajusta timpii de gătire, în consecință, pentru a obține carnea la un nivel perfect de asociere de fiecare dată. O tavă de scurgere amplă asigură faptul că o masă extra-grasă nu va depăși gunoiul pe toată masa, iar plăcile de gătit în mașina de spălat în mașina de spălat vase pot fi îndepărtate cu ușurință pentru curățare.

Încă așteptăm debutul OptiGrill în America de Nord, dar dacă prețurile sunt similare, așteptați să vă punem înapoi câteva sute de dolari.