OpenAirplane facilitează piloților să închirieze un avion mic - Emerging Tech - 2019

Open Airplane Rental, San Diego-Santa Monica over LAX VFR (ATC audio) (Mai 2019).

Anonim

Lansând astăzi în șase noi orașe din jurul Statelor Unite, OpenAirplane este un serviciu pentru piloți care simplifică procesul de închiriere a unei mici aeronave. Ca o practică standard, un pilot care dorește să închirieze un avion de la un proprietar sau de la o companie de închiriere trebuie să își dovedească aptitudinile înainte de a obține cheile pentru un zbor solo. Poate fi costisitoare pentru a trece prin aceste teste, atât pentru pilot, cât și pentru compania de închiriere și poate dura o perioadă semnificativă de timp. Alternativ, OpenAirplane cere ca piloții să fie supuși unei certificări unui instructor pe un anumit tip de aeronavă o dată și să ia un examen de siguranță o dată pe an pentru a rămâne un utilizator autorizat al serviciului.

După certificare, un utilizator OpenAirplane se poate conecta la versiunea Web sau la aplicația mobilă pentru a rezerva un avion specific la un aeroport din apropiere. În plus, pilotul va putea citi detalii despre aeronavă în plus față de recenziile despre persoana sau compania care închiriază avionul.

Pe de altă parte, proprietarul aeronavei poate citi recenziile pilotului pentru a se simți confortabil cu închirierea. Cu un sistem de reputație instalat, ambii piloți și proprietari se vor simți probabil obligați să aibă grijă de aeronave.

OpenAirplane este gratuită atât pentru piloți, cât și pentru proprietari, însă compania suportă un procent din totalul veniturilor din chirie. In ceea ce priveste locatiile, pilotii vor putea gasi avioane de inchiriat la aeroporturile din Los Angeles, Chicago, New York, San Jose, Detroit si Kissimmee, FL. Există însă o restricție. Piloții trebuie să returneze aeronava în locația de închiriere. Nu există un sistem în care un utilizator OpenAirplane ar putea să închirieze un avion și să îl abandoneze într-o altă locație autorizată OpenAirplane. Potrivit unui interviu acordat companiei Mashable, OpenAirplane se vor extinde în curând în nouă locații noi și vor avea încă 50 de lucrări.