Offline Sticlă se luptă împotriva dependenței dvs. antisocial smartphone - Emerging Tech - 2019

Calling All Cars: Invitation to Murder / Bank Bandits and Bullets / Burglar Charges Collect (Mai 2019).

Anonim

Ați fost vreodată într-un bar sau într-un restaurant cu cineva care nu se poate opri la telefoane? Fie că e vorba de mesaje text, de a verifica pe Foursquare sau de a citi starea Facebook, este un lucru social nepoliticos să faci celor care au făcut timp să stea personal. Pentru a încuraja oamenii să renunțe la telefoane și să revină la viața reală pentru o scurtă secundă, agenția de publicitate Fischer & Friends a propus conceptul de sticlă offline - o sticlă de bere care se va ridica drept atunci când este pusă pe telefon.

Sticla offline arată ca o sticlă de bere medie de grâu, cu excepția faptului că a fost tăiată o pană din partea inferioară. Acest lucru este conceput pentru băutori să-și introducă smartphone-urile lor pentru a ajuta sticla să se ridice drept. Cu telefonul necesar sub sticlă, băutorul nu-i permite să atingă telefoanele cu riscul de a-și vărsa berea. Din punct de vedere tehnic, ați putea încerca multitasking, dar folosirea unui telefon cu o singură mână este mai greu acum, deoarece dimensiunile telefonului cresc în fiecare an. Ținând berea toată noaptea, ea poate provoca o încălzire mai rapidă și poate fi obositoare.

Este o idee clară, dar nu una fără defecte. În general, telefoanele inteligente nu sunt proiectate pentru a fi impermeabile, iar toată lumea știe condensul cu băuturi reci. Și dacă telefonul are un carcasă care îl face mai gros decât media, făcând oricum sticla dezlegată? Poate că aceasta este o strategie de bar pentru a nu fi doar kitschy și la modă, dar, de asemenea, truc clienții în deversarea băuturilor mai des, rezultând în mai multe vânzări. Dacă totul curăță merită această tactică de vânzare este o altă poveste.

Până în prezent, campania publicitară a avut loc doar la un bar numit Salve Jorge din San Paolo, Brazilia, iar agenția nu intenționează să pună în aplicare sticla offline în altă parte. Dar dacă ați intrat într-un bar care folosește sticla offline, ați fi încurajat pentru viața dvs. socială reală? Sau este prea gimmică și oamenii ar trebui doar să accepte că dependența de gadget este o parte a culturii noastre actuale?