NuForce DDA-100 digitale amperi DAC pentru un sunet mai fin - Home Theater - 2019

How to Choose a Headphone Amp and DAC (Mai 2019).

Anonim

Verificați examinarea completă a amplificatorului digital NuForce DDA-100.

Acum, când noutatea MP3-ului a fost epuizată, iubitorii muzicii livrate digital au ajuns să-și dea seama că fișierele muzicale cu rate reduse de sunet sună teribil. Vestea bună este că, ca rezultat, există mai multă muzică digitală de înaltă rezoluție disponibilă ca niciodată. Dar rămâne o problemă în faptul că fișierele de muzică digitală de înaltă rezoluție nu se traduc în melodii excelente, dacă convertorul digital la analogic (DAC) distruge informațiile pe drumul spre urechile noastre (ne uităm la tine, iPhone!) . Asta e doar nodul pe care NuForce il vizeaza cu noul amplificator integrat Direct-Digital DDA-100. DDA-100 scapă de DAC într-un efort de a furniza muzică digitală high-res în toată gloria sa, toate la un preț care face ca acest tip de tehnologie să fie disponibilă mai multor persoane decât oricând.

Amplificatoarele tradiționale au nevoie de informații în formă analogică, iar conversia de la digital poate afecta calitatea audio într-un mod mare, pentru o mai bună sau mai rău. DDA-100 dă DAC din calea semnalului și convertește semnalul audio la ieșirile difuzoarelor. Deoarece semnalul audio călătorește prin mai puține părți, urmând o cale mai directă către difuzor, sunetul ar trebui să fie mai curat.

Acest lux vine cu un preț. DDA-100 are o putere MSRP de 550 $, dar pentru Amplificatoarele Integrate Direct-Digital, care se află de fapt pe partea ieftină, cu prețul competitorilor în mii, nu în sute. Aceasta este o modalitate de a curăța audio fără a curăța un cont bancar în același timp.

DDA-100 poate gestiona patru surse digitale - un USB 2.0, o coaxială și două intrări optice linia din spatele amperului. Conduce difuzoarele printr-un amplificator de vârf de 75 wați RMS / 250 watți (pe canal). De asemenea, este inclus un control de la distanță pentru a schimba intrările și volumul în timp ce lounging confortabil și un design destul de elegant, la numai nouă centimetri lățime.

Modelul DDA-100 arată promițător pentru computere, playere Blu-ray și tot ce are ieșiri audio digitale. Dar nu este compatibil cu cele mai populare dispozitive muzicale digitale utilizate astăzi - în mod specific, dispozitivele iOS. Pentru a obține un flux digital de pe dispozitivul dvs. iOS, aveți nevoie de ceva de genul IDo Icon NuForce, care ocolește un DAC încorporat în dispozitivul iOS și extrage datele audio stocate în forma sa originală prin modul gazdă USB. DDA-100 pur și simplu nu este conceput pentru a face acest lucru.

Pe hârtie, DDA-100 pare a fi un produs de calitate, dar vom revizui cel mai recent NuForce pentru a vedea dacă își poate îndeplini toate promisiunile. Reveniți la Tendințe digitale pentru o examinare completă.