NPD: consumatorii care intenționează să cumpere HDTV-uri, tablete în viitorul apropiat - Home Theater - 2019

3000+ Common English Words with British Pronunciation (Mai 2019).

Anonim

Detaliu în cadrul unui nou studiu privind electronica de consum, realizat de firma de cercetare a consumatorilor Grupul NPD, bugetul tipic pentru electronice de larg consum este în creștere cu nouă procente în acest an, iar consumatorii americani se concentrează pe noi televizoare cu ecran plat și comprimate. Dupa ce au votat peste 2 500 de consumatori, Grupul NPD a descoperit ca aproape trei sferturi dintre respondenti intentionau sa achizitioneze un produs electronic in urmatorul an si sa cheltuiasca aproximativ 550 dolari pe noua electronica de consum in acest an.

Mai exact, 28% dintre respondenți intenționează să achiziționeze un nou HDTV cu ecran plat, în timp ce un alt plan de 20% să cumpere un nou comprimat. În timp ce interesul pentru achiziționarea unui televizor nou a scăzut ușor de la an la an, este totuși cea mai populară achiziție de electronice de consum. De asemenea, în categoria home theater, barele de sunet au devenit mai populare în rândul consumatorilor, probabil datorită faptului că mai mulți oameni locuiesc în proprietăți de închiriere, decât cumpărau o locuință nouă, sau consumatorii pur și simplu căutând o opțiune minimă și mai mică în camera lor de zi. Barele sonore cu economie de spațiu sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru televizoarele secundare în camere precum un dormitor sau un birou.

Consolele de jocuri video au fost, de asemenea, în amestec, de asemenea, eventual umflate datorită lansării viitoare a Xbox One și PlayStation 3 în noiembrie 2013. Alternativ, playerele Blu-ray independente au devenit o opțiune mai puțin populară datorită creșterii fluxului ridicat precum și disponibilitatea redării Blu-ray în PlayStation 3. Interesul pentru playerele video streaming de vârf, cum ar fi Roku 3, nu a crescut de la un an la altul, posibil datorită disponibilității aplicațiilor video streaming pe actualul generarea de console de jocuri video, precum și televizoare inteligente conectate la Web.

Întrebat despre preferințele consumatorului în ceea ce privește noile produse electronice, Ben Arnold, directorul departamentului de analiză a industriei, a declarat: " Consumatorii au o abundență de dispozitive de a alege atunci când decid unde să vizioneze conținutul video. Astăzi, se pare că aproape orice dispozitiv cu ecran și conexiune la Internet poate fi folosit ca player video. Ca rezultat, playerele Blu-ray se află acum în concurență ca una dintre numeroasele opțiuni pentru vizionarea conținutului video, iar vânzările de dispozitive video reflectă această schimbare . "

Dincolo de produsele din acest studiu, creșterea popularității dispozitivelor mobile, precum tabletele și smartphone-urile, a influențat și alte categorii de produse conexe. De exemplu, vânzările de difuzoare wireless streaming, cum ar fi Jawbone JAMBOX, au scos în mod semnificativ, precum și căștile stereo care includ funcționalitatea microfonului. Potrivit unui alt studiu recent al NPD, alte caracteristici ale căștilor populare căutate de consumatori includ controale de joc în linie, funcționalitate de anulare a zgomotului, funcționalitate fără fir și rezistență la transpirație.

În ceea ce privește conectivitatea la Internet pentru toate achizițiile noi de televiziune inteligentă în anul următor, gospodăriile care se abonează la rețele familiale și canale de filme premium au cu 20% mai multe șanse să le conecteze televizorul la Internet pentru a accesa aplicații video streaming. Serviciile de abonare video streaming precum Netflix și Hulu Plus au o mare varietate de emisiuni animate pentru copii și canale de filme premium precum HBO oferă acces la cerere la cerere folosind aplicația HBO GO.