Acum nu trebuie să-ți faci griji cu privire la imprimarea accidentală a unei arme - Emerging Tech - 2019

Die 5 Biologischen Naturgesetze - Die Dokumentation (Mai 2019).

Anonim

Poate motivul pentru care nu ați sărit pe tendința de imprimare 3D raportată este că sunteți îngrijorați de tehnologie. La urma urmei, dacă puteți imprima obiecte solide care funcționează în spațiul tridimensional, posibilitățile par a fi fără sfârșit și aceștia vin cu o mare responsabilitate. Ce se întâmplă dacă faci o greșeală în desenele tale și ceea ce ai intenționat să fii o masă se termină ca un fel de dispozitiv de ucidere arcane? Poate încerci să faci ceva relativ inofensiv ca un pantof, dar sfârșesc prin a adăuga un declanșator, care vizează scopul și locul pentru a introduce gloanțe? Ei bine, ultima vă faceți griji este un lucru din trecut, mulțumită unei companii de imprimante 3D care a inventat un "algoritm de detectare a componentelor armelor de foc".

Potrivit unui comunicat de presa al companiei daneze Create It REAL, noul software al companiei va "impiedica tiparirea 3D a armei", recunoscand nu desenele pentru arme specifice, ci componente specifice care ar fi folosite in constructia armei de foc.

"Au fost dezbateri în mass-media cu privire la modul de a împiedica oamenii să imprime arme pe imprimantele 3D", explică comunicatul. "Interzicerea tehnologiei ar însemna o regresie uriașă spre ceea ce The Economist a numit" a treia revoluție industrială ", continuă comunicatul, adăugând că" interzicerea fișierelor care conțin informațiile 3D ale unei arme nu pare a fi posibilă în vremurile de partajarea de fișiere digitale. "

În schimb, compania a anunțat că a creat "software inteligent" că "la deschiderea unui fișier 3D … scanează modelul și încearcă să se potrivească caracteristicile acestuia cu caracteristicile unei arme de foc. Dacă se aliniază anumite caracteristici, software-ul nu va permite utilizatorului să vizualizeze și să imprime modelul. "

Există, desigur, niște dezavantaje evidente acestui model de control al tipăririi 3D (sau cenzura, ca o modalitate aspră de ao pune). Pentru unul, se bazează pe caracteristicile specifice ale unei arme care trebuie să fie prezentă înainte ca proiectul să fie blocat, ceea ce reprezintă o modalitate de a face lucruri oarecum scattershot - doar un mod ușor de gândit. Ce ar fi dacă cineva a proiectat un pistol de imprimare 3D care nu avea caracteristici tradiționale? Sau, pe de altă parte, cum rămâne cu alte obiecte care nu se potrivesc cu armele, care ar putea corespunde accidental caracteristicilor? Aceste obiecte vor fi blocate în mod similar de software? Pentru ce merită, Creați-l CEO-ul REAL Jérémie Pierre Gay a spus că "tipărirea altor modele non-firearm este, desigur, încă posibilă".

Noul software este, în cel mai bun caz, o dezvoltare bine înțeleasă care ar putea oferi părților interesate o ușurare. Indiferent dacă poate împiedica cu adevărat pe cineva hotărât să-și facă propriul pistol 3D, este mai puțin evident. La urma urmei, singura cale în jurul acestei barieră este de a folosi o imprimantă care nu are deja acest software preinstalat.