Acum puteți controla lumina Philips Hue direct de pe calculatorul dvs. Mac - Smart Home - 2019

Week 9 (Mai 2019).

Anonim

Aplicațiile și jucăriile conectate la Internet sunt distractive și toate, dar uneori nimic nu este mai adevărat decât controlul totul de la placa de bază originală: computerul. Luați Google Chromecast, de exemplu. Comoditatea de a putea trimite videoclipuri de pe tabletă sau smartphone direct la televizor este minunată, însă căutarea videoclipurilor pe laptop este și mai ușoară când puteți tasta mai rapid, căuta mai bine și puteți sorta mai eficient rezultatele. Deci, nu doriți să faceți același lucru cu alte dispozitive compatibile cu aplicațiile, cum ar fi becurile inteligente Philips Hue?

Ei bine, datorită unei aplicații terțe de la Mac App Store, poți. Meniul Hue va pune toate funcționalitățile aplicației originale Hue pe ecranul Mac, astfel încât să puteți accesa panoul de control chiar din meniu. Aplicația adaugă o pictogramă în bara de meniu și deschide o selecție verticală a tuturor becurilor sincronizate în rețeaua dvs. De aici puteți controla luminozitatea, culoarea, scenia presetată sau modul "aleatoriu", astfel încât luminile pot schimba culori diferite la fiecare 15 secunde. De asemenea, puteți utiliza Shift + Alt pentru a selecta culorile de pe o fotografie de pe ecranul computerului dacă doriți să utilizați imaginea ca sursă de inspirație pentru colorarea spațiului.

Ceea ce Meniul Hue nu are încă încă sunt modurile de alarma, temporizator și geofencing. Primele două caracteristici pe care le putem aștepta, dar geofencing pe un laptop pare un pic excesiv. Această capacitate are sens pe un dispozitiv mobil, deoarece merge cu dvs. oriunde te afli, dar presupunem că nu-i face rău să o pună la dispoziție doar pentru caz. Editorul Hue Menu, Charles Aroutiounian, nu a clarificat încă dacă va construi o facilitate, astfel încât utilizatorii să poată programa în mod direct alte automatizări ale unor terțe părți, cum ar fi IFTTT și WeMo. Acum este un add-on pe care ne-ar plăcea să-l vedem - și ar merita prețul de 2, 99 USD.