NFC Ring vă poate debloca telefonul smartphone sau ușa din față - Emerging Tech - 2019

Tesla Motors & EV's: Beginners Guide to Charging, Adapters, Public Stations, DC Fast Charging (Mai 2019).

Anonim

Deja, printr-un obiectiv de finanțare de 30 000 de lire sterline (46, 464) pe Kickstarter, ringul NFC este un simplu inel de oțel sau titan care are funcționalitate de comunicare în apropiere (NFC). Oferind două intrări separate în interiorul inelului, inlay-ul de top permite utilizatorilor să facă schimb de informații publice cu prietenii, cum ar fi un nume de utilizator Twitter, folosind un gest bump cu alt dispozitiv. Inlajul inferior este utilizat pentru a efectua mai multe acțiuni private cum ar fi deblocarea telefonului smartphone sau plasarea palmei mâinii pe ușa din față a casei dvs. pentru a debloca o încuietoare cu ușă activată NFC.

Conceptual, inserția inferioară este mai sigură, deoarece utilizatorul poate să-și prindă pumnul pentru a fi protejat de orice acțiune sau pur și simplu să țină mâinile cu fața în jos și departe de dispozitive. Inlay-ul inferior este, de asemenea, semnificativ mai mic decât inlayul superior, oferind astfel o securitate suplimentară pentru datele private și făcând datele publice mai ușor de împărtășit cu o cunoștință. Distanța de citire este extrem de scurtă la doar un milimetru, iar cele două inlay-uri pentru a "genera conversație încrucișată" în cazul în care cineva din jurul tău încearcă să citească informații la distanță folosind o antenă de mare putere.

Deoarece distanța citită este atât de mică, creatorul ringului NFC recomandă plasarea unui autocolant pe telefonul smartphone pentru a indica cel mai apropiat punct al antenei NFC. În plus, unele smartphone-uri, de exemplu, Samsung S4 și Z10, vor necesita versiunea alpha a inelului NFC în locul versiunii normale, deoarece producătorul a plasat bateria prea aproape de antena NFC.

Pe lângă Twitter, alte acțiuni publice care pot fi realizate la lansare includ schimbul de informații de contact, un profil de pe Facebook, un cont YouTube, o adresă URL pentru un site personal sau parola Wi-Fi în rețeaua unei case. Cu toate acestea, software-ul este disponibil public pe Github, pentru a permite dezvoltatorilor să-și creeze propriile acțiuni în ring și să le împărtășească speranțele comunității.

La lansare, creatorul NFC Ring intenționează să lanseze o aplicație pentru Android și Windows Phone 7. Ringul NFC funcționează și cu dispozitivele Windows Phone 8 și BlackBerry, dar nu va exista o aplicație nativă la lansare pentru aceste dispozitive.

Desigur, nu există suport pentru iPhone deoarece Apple nu a inclus conectivitate NFC în designul smartphone-ului. Inelul poate conține aproximativ 144 de octeți de date și nu necesită o baterie sau altă formă de încărcare. Acesta vine în dimensiuni între 7 și 15 și este de asemenea rezistent la apă

Dincolo de smartphone-uri și încuietori de ușă, alte componente hardware care pot comunica cu inelul NFC includ ușor placa Raspberry Pi și Arduino. Echipa de dezvoltare nu utilizează funcția de plată cu NFC Ring, deoarece necesită o cantitate semnificativă de criptare, dar informațiile despre contul Bitcoin pot fi trimise public unui alt dispozitiv pentru a primi o plată Bitcoin.

În ceea ce privește prețul, prețul de bază pentru un Ring NFC la lansare este de 22 de lire sterline (34 dolari). Conform paginii cu produsul Kickstarter, echipa NFC Ring intenționează să livreze hardware-ul de bază până în septembrie 2013 și modele personalizate până în octombrie 2013. Înainte de a susține un proiect pe Kickstarter, trebuie să știți că problemele de fabricație pot întârzia adesea ferestrele estimate de livrare ale unui produs săptămâni sau chiar luni.