Omul din New York ucis de elicopterul propriu RC în accident ciudat - Emerging Tech - 2019

The Choice is Ours (2016) Official Full Version (Mai 2019).

Anonim

Este greu de crezut că un elicopter RC ar putea ucide pe cineva, până când veți afla că unii, precum cel care a ranit grav un om din New York joi, au lame de rotor cu lungimea de 61 de centimetri.

Roman Pirozek Jr cu unul dintre numeroasele sale elicoptere RC.

Romanul Pirozek Jr zbura cu elicopterul său RC într-un parc din Brooklyn, când a pierdut controlul asupra acestuia. Modelul de elicopter se prăbușește peste el, cu lamele "tăind capul", a raportat WSJ. A fost declarat mort la scena.

Un ofițer de aplicare a legii a declarat pentru WSJ că Pirozek, în vârstă de 19 ani, care a fost împreună cu tatăl său în momentul producerii incidentului, "era cunoscut că este agresiv în zborurile sale și adesea executate".

Se spune că acesta se ocupă de unul dintre aceste trucuri, când a pierdut controlul mașinii. Nu este clar exact ce model de elicopter Pirozek folosea în acel moment.

Pirozek a fost vicepreședinte al clubului de zbor al elicopterului Seaview Rotary Wings din Brooklyn și un operator experimentat de astfel de mașini de zbor controlate de la distanță.

Faptul că entuziastul a păstrat o pagină Facebook actualizată (dat fiind că a luat-o jos) a detaliat aventurile sale de zbor cu o mulțime de elicoptere RC și a postat videoclipuri pe canalul său YouTube, arătând multe din zborurile sale.

WSJ raportează că Parcul Calvert Vaux, unde a avut loc accidentul, este sancționat de către oraș ca model de aeronavă, precum și de Academia de Model Aeronautică, o organizație națională de aviație.

Cu toate acestea, înainte de a face o notă la sine pentru a evita oricine din parcurile care zboară un model de aeronavă, fiți siguri că astfel de incidente sunt extrem de rare. Potrivit unui purtător de cuvânt al Academiei de model aeronautică din Indiana, decesul de la elicopterul RC de joi este doar al doilea caz înregistrat în SUA.

Sora lui Pirozek a declarat reporterilor: "[Pirozek] a fost cea mai bună persoană vreodată. Avea cea mai mare inimă.

[Imagine de sus: Glovatskiy / Shutterstock]