Noi dispozitive portabile de la Philips sosesc - Tech Emerging - 2019

1.Cum luminezi o camera de la o baterie de 1,5v cu un bec de 220v ! (Iunie 2019).

Anonim

Consumatorul poate lua muzică oriunde merge sau transferă și înlocuiește muzica preferată de pe un PC așa cum doresc de multe ori pe butoanele audio super-sunete KEY RINGS. Cureaua inovator și intuitiv de îmbrăcăminte pentru gât, cu telecomandă integrată, oferă o mai mare libertate și flexibilitate. Disponibil în versiuni de 64 și 128MB, aceste mini-dispozitive combină unitatea de memorie MP3 și USB pentru o portabilitate și o comoditate absolută.
Gama KEY RING de playere portabile audio portabile oferă până la patru ore de muzică în mișcare pe un dispozitiv care nu este mai mare decât un pachet de gumă de mestecat. Camerele KEY cu semiconductori sunt omniprezente, dar pot prelua și stoca până la 800 de fotografii (de 1, 3 megapixeli). Fabricat din magneziu, care este ultra ușor și robust, această gamă este construită pentru a vă bucura în mișcare, indiferent dacă este vorba de muzică purtătoare pe care o purtați la gât sau momente memorabile capturate în inelul cheie.

Playerele audio KEY 003 și 004 și camerele digitale KEY 007 și 008 pot fi atașate la o grămadă de chei, cum ar fi un inel de breloc, și au fost alunecate într-un buzunar. În KEY 004 și 006 este încorporată o curea integrală pentru gât care găzduiește de asemenea toate comenzile. În acest fel, aceste produse pot fi purtate ca accesorii de modă - cu un avantaj suplimentar pe care utilizatorii le pot utiliza cu ușurință.

Toate produsele au fost proiectate pentru a facilita transferul de date. Ele se conectează direct în orice port USB, fără a fi nevoie de cabluri, drivere sau alte programe suplimentare. Acest lucru permite ca muzica să fie descărcată sau fotografiile să fie încărcate pe un PC rapid și simplu. Un avantaj suplimentar al acestei compatibilități instant este faptul că playerele audio și camerele de luat vederi Philips KEY dublă, de asemenea, ca unități externe compacte pentru PC-uri. Ele sunt ideale pentru transferul de date între computere, efectuarea rapidă a copierii de fișiere importante sau stocarea informațiilor personale. În funcție de modelul utilizat, există fie 64 MB de memorie flash disponibilă, echivalentă cu 44 de dischete, fie 128 MB, la fel ca și spațiul de stocare în 88 de dischete.

Fotografii în deplasare
Cu aparatul de fotografiat KEY RING, nu veți pierde niciodată momente incitante și prețioase! Această cameră digitală compactă vă permite să creați amintiri instantanee - să vă bucurați, să împărțiți și să purtați! Camera digitală care poate fi purtată este o cameră foto digitală cu o unitate de memorie flash USB. Sunt disponibile două camere cu semiconductoare: KEY 008 și KEY 007. Primul cu memorie flash de 128 MB pentru stocarea a până la 800 de fotografii de înaltă calitate, ceea ce îl face cea mai mică cameră disponibilă cu o capacitate atât de mare. KEY 007 poate gestiona până la 400 de fotografii. Ambele camere utilizează tehnologia de captare a imaginilor VGA, apoi imaginile pot fi convertite la 1, 3 megapixeli pe PC pentru o calitate îmbunătățită a imaginii.

Muzica în mișcare
Sunt disponibile patru playere audio de ultima generatie, toate oferind ore libere de redare a muzicii pentru utilizatorii mobili. KEY 006 oferă o capacitate de 128 MB de memorie flash suficientă pentru patru ore de fișiere muzicale WMA sau două ore de audio MP3. Toate comenzile sunt integrate în cureaua pentru gât. Acest lucru îmbunătățește foarte mult atracția estetică și înseamnă, de asemenea, că controalele sunt mereu la îndemână. Oferta KEY 004 are aceeași funcționalitate - inclusiv telecomanda - dar cu memorie flash de 64 MB.

KEY 005 și 003 au memorie flash de 128 MB și respectiv 64 MB, dar sunt furnizate fără cureaua pentru gât. Ele sunt destinate utilizării ca inele de chei. Un telecomandă de mână cu cinci taste, în mână, permite playerului să rămână într-un buzunar sau în geantă în timp ce accesează funcțiile sale.

Fără costuri suplimentare de proprietate
Memoria flash este o parte integrantă a tuturor produselor din gama KEY RING și nu trebuie să fie cumpărată separat. Toate modelele funcționează pe baterii reîncărcabile care pot fi încărcate fără îndepărtare. Un clip suplimentar pentru bateriile AAA permite utilizarea extinsă.

Imaginile pot fi găsite aici.