Noul dispozitiv de curățare handheld Moneual folosește ultraviolete pentru țesături zap cu prospețime - Smart Home - 2019

Aparat de curatat cu aburi Karcher (Mai 2019).

Anonim

Pernele, covoarele și canapelele sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le dorim că ar putea fi curățate prin aruncarea lor într-o mașină de spălat. Din păcate, toți par să necesite instrumente diferite pentru a le face sterile și sanitare. Noul aspirator Moneual Rydis UV-C U60 poate să nu fie o mașină magică curată, dar vrea să vă ajute să dezinstalați majoritatea suprafețelor țesăturilor, chiar dacă numele lor sugerează un scop unic.

Lansat astazi, Rydis U60 este un dispozitiv handheld care arata ca un mini vid si un hibrid de fier, dar de fapt foloseste un tip de raze ultraviolete pentru a steriliza tesatura din jurul casei tale. Cu lampa încorporată și tamponul de curățare, tot ce trebuie să faceți este să rulați mașina deasupra covoarelor, pernelor, saltelelor, scaunelor tapitate, păturilor, chiar spălării pentru a face din nou materialul proaspăt și nou. Cu un tub de aspirație cu motor de 600W, U60 poate aspira și praf și acarieni, astfel încât hainele și scaunele nu vor face ca alergii ale pielii să acționeze.

U60 funcționează în trei moduri diferite: una utilizează vid, vibrații și curățare UV pentru a scutura murdăria de pe suprafețe, cea de-a doua este combinația de vid și de curățare UV, iar ultima este doar dezinfectarea UV pentru curățări mai mici. Utilizatorii își pot alege modul de curățare dorit de pe ecranul cu LED-uri, iar când mașina își dă seama că este ridicată și scoasă de pe o suprafață, va opri automat și lampa UV în scopuri de siguranță. Când sesiunea de curățare este terminată, ridicați ghiața în mijloc și goliți recipientul.

Moneual oferă curatatorul Rydis UV-C în două modele: originalul U60 și U60 Pro. Versiunea Pro lasă în urma unui miros de lavandă, astfel încât să nu trebuiască să treceți și să pulverizați suprafețele țesăturilor cu produse de tip Febreeze sau similare. Este o soluție portabilă și curată pentru curățarea majorității zonelor de acasă, fără a cumpăra sau închiria o mașină de curățat covoare, care poate face doar asta. Singura cădere a U60? E cu fir. Aceasta ar putea să nu fie o problemă pentru apartamentele mici, dar casele de dimensiuni mari ar putea găsi că acel mic efort este oarecum incomod.

Rydis U60 și U60 Pro sunt disponibile astăzi pentru $ 150 și respectiv $ 200.