Nu conteaza Daft Punk, aici este o trupa reala formata din roboti - Emerging Tech - 2019

Wallabee - Vocea inimii (Prod. Soly) (Mai 2019).

Anonim

Sigur, majoritatea oamenilor ar spune că succesul masiv al actului de dans francez Daft Punk este că muzica lor este atît de ridicol de atrăgătoare. Oricine spune că "Luați noroc" nu a luat rezidența temporară în interiorul capului, după ce o singură ascultă este fie greșit gravă sau mincinoasă, să fim cinstiți. Dar este discutabil faptul că întreaga lor schtie de căști de robot purtând întotdeauna le-a ajutat să ajungă acolo unde sunt. La urma urmei, pretinzând că sunt roboți, formația reușește să evite multe dintre dezavantajele pe care le întâmpină cele mai multe trupe - nici o șansă de un interviu jenant în care cineva spune ceva să se stânjenească sau să distrugă trupa pentru niște fani sensibili! - oferind în același timp un cârlig vizibil și audio pentru cei care doresc să scrie despre formație. În mod evident, mai multe trupe ar trebui să se prefac că sunt roboți.

Sau, probabil, mai multe trupe ar trebui să fie de fapt roboți. Luați, de exemplu, mașinile Z. Este o piesă japoneză cu trei piese, alcătuită în întregime din automate care au făcut debutul live într-un club popular din Tokyo, luni, în fața unei audiențe drăguțe de spectatori curioși și reporteri excitabili.

Trupa este creația - literalmente - a lui Yoichiro Kawaguchi, profesor de informatică la Universitatea din Tokyo și designerul mecanic Naofumi Yonetsuka și este alcătuită din bateristul Ashura (cu un sunet care, potrivit Yonetsuka, este "echivalentul a patru oameni care joacă tobe "), tastatura jucător Cosmo, și chitaristul Mach.

Design-ul minunat al lui Ashura, cu șase brațe, "el" este capabil să interpreteze simultan 22 de tobe - este departe de a fi unic în cadrul trupei. Mach are 78 degete (și 12 ponturi), permițându-i să gestioneze trucuri de chitară pe care chiar Jimmy Page ar avea probleme de stăpânire, în timp ce Cosmo este literalmente conectat la tastatură. În ciuda tuturor acestor avantaje tehnologice, a existat încă ceva pe care Z-Machines l-au găsit lipsit, cu toate acestea: un vocalist principal.

Împuternicirea acelui gol pentru performanța de debut live a trupei, luni, a fost Amoyamo, un duo muzical popular japonez, alcătuit din două modele, numind Amo și Ayamo. Împreună, piesa temporară a realizat o piesă nouă numită "Post People, Post Party" scrisă special pentru această ocazie de DJ Tasaka, un celebru muzician electronic din Japonia. Vorbind cu presa după eveniment, Tasaka a spus că a planificat inițial să scrie ceva care a sunat în mod tradițional "disco-electro" pentru trupa, dar odată ce a văzut roboții în acțiune, a venit cu o "piesă mult mai complicată,, ia asta . "El a adăugat:" Dar apoi au reușit să o joace. "

Discutand despre originea Z-Masini, Kawaguchi a spus ca a vrut sa creeze ceva nou, futurist si incitant cu trupa, si a sugerat ca noile frontiere le asteapta in concerte. "Scopul meu este să-i dau [trupei] să se joace în spațiul cosmic într-o zi", a spus el. După cum spune DJ Ta saka, ia-o, Daft Punk.