Netflix a realizat documentare și specialități de stand-up ca parte a expansiunii originalelor - Home Theater - 2019

Casa bântuită| Interviu cu realizatorul: În spatele camerei – episodul 6 [HD] | Netflix (Mai 2019).

Anonim

Dupa ce a devenit prima companie care a primit vreodata o nominalizare la premiul Emmy pentru un show numai online (14 nominalizari pentru trei spectacole, mai exact), Netflix a anuntat luni ca isi va extinde gama de productii originale in efortul de a face apel la o audiență mai largă și să-și dezvolte în continuare baza de utilizatori. Vestea a venit ca urmare a faptului că compania a dat rezultate financiare pentru al doilea trimestru, care a înregistrat un profit sănătos, în pofida înregistrărilor mai puține decât se așteptau clienților.

Într-o notă [pdf] către investitori, CEO-ul Netflix, Reed Hastings și CFO David Wells, a declarat că intenționează să-și lărgească inițiativa "Originals", pentru a include documentare larg apreciatoare și specialități de stand-up comedie ", adaugă Netflix a devenit o destinație importantă fanii acestor genuri mult iubite și adesea sub-distribuite. "

Perechea a spus că va continua să se bazeze pe succesul său inițial cu programarea inițială "pe măsură ce câștigăm încrederea în capacitatea noastră de a folosi judecata și datele noastre pentru a găsi proiecte pe care membrii noștri le vor bucura".

Genuri noi

Netflix CCO Ted Sarandos a sugerat în luna mai că compania de streaming Internet încearcă să-și extindă programarea inițială în genuri noi.

"Gusturile oamenilor sunt foarte diverse și vreau să pot face apel la toate aceste gusturi și la demo-uri", a spus Sarandos, adăugând că "cred că putem să sprijinim o mulțime de gusturi specifice".

Săptămâna trecută, Netflix a demonstrat că mutarea sa în programele originale a fost un risc care merita luat când a luat nouă nominalizări la premiul Emmy pentru drama politică "House of Cards" și trei pentru comedia Arrested Development. Horror thriller Hemlock Grove a luat doi.

Cumpărare sensibilă

Compania a anunțat luni că a obținut profituri de 29 milioane USD pentru perioada de trei luni care se încheie la 30 iunie și a înregistrat 630 000 de clienți noi în SUA, puțin sub așteptările Wall Street de 700 000. A remarcat că au existat o "ciocnire mică, dar vizibilă" în momentul în care a lansat serviciul de arestare pentru serviciul său din mai și a spus că, având în vedere reacția fanilor, a sperat să producă un al cincilea sezon.

Privind în perspectivă, Netflix va premiere Mako Mermaids - o serie care vizează audiența adolescentă - mai târziu în această lună, după care va lansa seria Ricky Gervais Derek, precum și sezonul doi al lui Lilyhammer.

Primul original animat de la DreamWorks, Turbo: FAST (Fast Action Stunt Team), este, de asemenea, aliniat lansarii in acest an.