Netflix deține drepturi exclusive de streaming la comedia specială Aziz Ansari - Home Theater - 2019

VEGAN 2017 - The Film (Mai 2019).

Anonim

Luand o alta pagina din agenda HBO, Netflix a semnat un acord pentru a aduce in premiera comedia speciala "Buried Alive" a lui Aziz Ansari la serviciul video streaming. După cum este detaliat de New York Times, Netflix își asumă o poziție mai puternică în lumea comediilor, cu recentele specialități de comedie Netflix exclusive de la John Hodgman, Brian Posehn și Mike Birbiglia. Pe lângă lansarea specială a Ansari, în noiembrie, Netflix lucrează și cu benzi desenate Marc Maron și Kathleen Madigan pentru a aduce două specialități de comedie la Netflix Instant.

Aziz Ansari cu siguranță nu este un străin de distribuție digitală ca platformă pentru livrarea video. Anul trecut, Ansari și-a pus comedia specială "Dangerously Delicious" pe site-ul său personal și le-a perceput utilizatorilor 5 dolari pentru a descărca o copie gratuită a comediei sale speciale. Ansari a urmat, în esență, conducerea comicilor Louis CK și Jim Gaffigan în această privință.

Ansari intenționează să lanseze "Buried Alive" pentru aceeași taxă de descărcare de $ 5, dar numai după ce Netflix a avut șansa de a debuta comedie specială pe serviciul Netflix Instant. Netflix intenționează, de asemenea, să cheltuiască bani pentru o campanie de promovare pentru a merge împreună cu comedia specială, probabil similar cu campania publicitară care a promovat cel de-al patrulea sezon al dezvoltării arestate .

Exprimând o interacțiune cu un fan pe Twitter, Ansari a declarat pentru New York Times că fanii au întrebat: " Când o să scoți un alt stand-up special pe Netflix? Am nevoie de mai mult liber stand-up . "Ansari a comentat" Este atât de convenabil, nici măcar nu vă gândiți la faptul că plătiți pentru asta ". Ansari a menționat, de asemenea, că propriile sale comedii speciale sunt recomandate lui pe Netflix tot timpul.

Comentând schimbarea de a investi în comedie, în plus față de spectacolele dramatice precum Casa de Carduri a lui Kevin Spacey, directorul Netflix, Ted Sarandos, a declarat: " Am lucrat pentru a face Netflix o casă extraordinară pentru comedianți pentru a-și face cea mai bună operă și pentru a-și susține performanțele live cariera, și având debutul lui Aziz noul nostru spectacol cu ​​noi este o validare a acestei strategii ". Potrivit The Times, înțelegerea dintre Sarandos și Ansari a avut loc după ce cei doi s-au întâlnit la un eveniment din New York și Sarandos au comentat despre popularitatea Ansari speciale pe Netflix Instant.

Comediile specializate sunt probabil mai puțin complicate și mai ieftine pentru Netflix de a cumpăra sau de a crea decât emisiuni originale. În plus, oferă un flux de conținut nou, exclusiv pentru spectatori, care încurajează abonații să continue să plătească pentru Netflix Instant în fiecare lună. Proiectul Aziz Ansari va fi lansat pe Netflix Instant pe 1 noiembrie 2013.

Pe langa lansarea unor show-uri originale cum ar fi Casa Cartilor, Arrest Development, Hemlock Grove si Orange este noul Black in acest an, Netflix lanseaza de asemenea seria Ricky Gervais Derek pe 12 septembrie. Alte emisiuni in curs pentru Netflix Instant includ al doilea sezonul lui Lilyhammer, precum și animația originală Turbo: FAST (Fast Action Stunt Team) de la Dreamworks Animation. În cursul anului 2014, Netflix a alcătuit o teatru de science fiction de la Wachowskis, numită Sense8, precum și dramă Marco Polo din secolul al XIII-lea, după ce producția a fost oprită de Starz.