Casa de carduri Netflix Instant prezintă nouă nominalizări pentru Emmy - Home Theater - 2019

VLOGUMENTARY (Mai 2019).

Anonim

Detaliu de LA Times, jocul de noroc al Netflix privind programele originale pentru streaming video a câștigat premiul pentru premii cu nouă nominalizări pentru dramă politică a lui David Fincher, " House of Cards ", cu Kevin Spacey. În ceea ce privește recunoașterea critică, acest lucru este cu ușurință cel mai important succes pentru o serie care a fost lansată prin livrarea digitală online. Unele dintre cele mai notabile nominalizări la premiile Emmy îl includ pe Kevin Spacey pentru actorul principal într-o serie de drame, Robin Wright pentru actrița de plumb într-o serie de drame, regizor într-o serie de dramă și cea mai bună serie de drame.

Când spectacolul Emmy Awards începe la sfârșitul lunii septembrie, Casa Netflix House of Cards se va întâlni împotriva altor drame populare, cum ar fi Mad Men, AMB, Game of Thrones, Showtime's Homeland, AMC's Breaking Bad și PBS's Downton Abbey .

Dincolo de cele patru categorii menționate mai sus, House of Cards a primit și nominalizări pentru editare, cinematografie, casting, compoziție muzicală și principala muzică tematică. În plus, al patrulea sezon al lui Netflix, " Arrested Development", a primit o nominalizare la actorul principal pentru Jason Bateman, precum și un nod pentru editare și scor. Hemlock Grove de la Netflix a primit și o atenție în departamentul de efecte vizuale.

Întrebat despre modul în care modelul de distribuție online al Netflixului a modificat procesul de creare, Spacey a spus: " Pentru că nu am fost obligați să facem un pilot, să-l testăm, să vină cu cliffhangeri artificiali și cu toate acestea, am reușit să continuăm cu povestea" am avut 26 de episoade pentru a face asta. Netflix și MRC tocmai au ieșit din porc și au spus: "Du-te la el". Este destul de interesant și, sincer, un joc de noroc - o comandă de două sezon fără pilot. A fost fără precedent. Și ne-a permis să continuăm cu povestirea. Din punct de vedere creativ, a luat sucurile tuturor și a fost foarte interesantă . "

Până în prezent, managementul Netflix nu a lansat date cu privire la numărul de utilizatori Instant Netflix care au vizionat House of Cards sau alte programe originale dezvoltate de companie. Este posibil ca unele dintre aceste informații să poată fi publicate în timpul raportului Netflix privind câștigurile din al doilea trimestru, luni.

În ceea ce privește nominalizările la premiile Emmy, Ted Sarandos de la Netflix a declarat: " Suntem copleșiți de 14 nominalizări și onorați de o primire călduroasă, care confirmă ceea ce am crezut mereu, că marele televiziune este o televiziune grozavă indiferent unde, când și cum se bucură ".

În prezent, Netflix promovează lansarea recentă a primului sezon de comedie-dramă Orange Is the New Black și primește laude de la critici și publicul larg despre spectacol. Dincolo de un al doilea sezon al Casei de Carduri, Netflix a comandat, de asemenea, noi sezoane de Lilyhammer, Hemlock Grove și Orange este New Black. Gestionarea Netflix explorează, de asemenea, posibilitatea unui alt sezon de dezvoltare atentă . Presupunând că programele actorilor și actriștilor din domeniul dezvoltării reținute au reîncărcat, utilizatorii Netflix ar putea vedea un nou sezon încă din 2014. Bazându-se pe succesul critic al acestor spectacole, probabil că Netflix va încerca și mai multe emisiuni noi pentru a atrage loturi noi din abonații la serviciul video Netflix Instant streaming.