Cernelurile Netflix se ocupă de Cinedigm, câștigând acces la un catalog care acoperă 20 000 de filme și emisiuni - Home Theater - 2019

Cernelurile EFI, dincolo de imaginație (Mai 2019).

Anonim

Netflix încearcă să-și consolideze producția de filme și emisiuni TV prin accesarea unui catalog de aproximativ 20 000 de titluri după ce a încheiat un acord multi-anual de 8 ani cu distribuitorul Cinedigm.

Acordul va permite Netflix accesul la un număr nedeclarat de titluri din biblioteca expansivă de conținut a Cinedigm-ului, dintre care multe includ producții independente. Cinedigm este un furnizor de lider în cinematografe din America de Nord și conduce, de asemenea, IndieDirect, un serviciu pentru regizorii independenți care contribuie la distribuția digitală și teatrală.

Cinedigm a activat în calitate de furnizor de conținut, după ce a semnat recent un acord de distribuție cu Universal Studios Home Entertainment în aprilie pentru a furniza conținut comercianților cu amănuntul precum Walmart și Target. Dupa ce a lansat cinci filme independente in 2012, compania va creste pana la 18 in acest an. Există, de asemenea, discuții despre crearea de spectacole originale, deși nu este clar dacă acest lucru ar fi în parteneriat cu Netflix, care a investit deja puternic în acest spațiu.

Termenii tranzacției nu au fost dezvăluiți, dar afacerea dă Netflix o bucată solidă de conținut nou, costul crescând după primul sezon de emisiuni TV și în creștere incremental după aceea. Nu se știe cu adevărat ce va fi remarcabil sau interesant în lotul pe care Cinedigm îl dă Netflix. Bazându-se pe unele dintre ceea ce a făcut compania, filme precum The Ward de John Carpenter și documentarul Cirque du Soleil, Toți împreună, sunt două care îmi vin în minte, dar alții ca Războiul invizibil și termenul 12 vor fi, de asemenea, în amestecul.