Stația meteo Wi-Fi Netatmo nu vă va lăsa să trageți un Zooey Deschanel - Smart Home - 2019

UNBOXING - STATIE METEO CU CAMERA DE SUPRAVEGHERE IP WIFI SS-IP07 (Mai 2019).

Anonim

Toată lumea și mamele lor s-au distrat de reclama Apple a lui Zooey Deschanel atunci când a îndrăznit să-i ceară lui Siri dacă plouă, deși era curat. Având în vedere această referință a culturii pop, poate părea ciudat să renunți la câteva sute de dolari pe o "stație meteorologică urbană" menită să vă prezică vremea și prognozele locale. Chestia este că stația meteo personală Netatmo nu este doar un dispozitiv pentru previziuni la cerere, ci va măsura și calitatea aerului, astfel încât să știi la ce te-ai confruntat pentru această zi. Și acum, compania a lansat module suplimentare de interior, astfel încât să puteți verifica calitatea aerului și nivelurile de umiditate în fiecare cameră a casei dvs.

Dispozitivul funcționează astfel: Așezați modulele în jurul casei dvs. (atât versiuni în interior cât și în exterior) și le sincronizați până la Wi-Fi-ul casei dvs. Dispozitivele vor măsura nivelurile de dioxid de carbon, umiditate și temperatură, astfel încât, dacă depășesc vreodată media normală, veți primi o alertă pe dispozitivul mobil. Sistemul Netatmo vă ajută să vă atenționați când nivelurile de CO2 sunt prea mari, astfel încât să puteți ventila acasă pentru o mai bună calitate a aerului.

În timp ce caracteristica poate părea prea detaliată pentru unii, cei care sunt sensibili la vreme pot găsi acest instrument util. Prin măsurarea calității aerului atât în ​​condiții de interior cât și în exterior, Netatmo poate ajuta pe cei care suferă de dureri de cap, ochi uscați, congesții nazale, alergii sezoniere sau astm bronșic. Utilizatorii sunt la distanță de un buton în loc să facă clic și să caute date locale pe un site web pentru vreme. Doar un mic pas pentru omenire împotriva mâniei naturii.

Stația meteo Netatmo este disponibilă acum pentru $ 180, pre-comenzile fiind acceptate pentru module interioare suplimentare, la o valoare de 80 $. Aplicația mobilă este compatibilă atât cu Android cât și cu iOS.