Proiectul viitoare al Nest se zvonește să ofere detectoarelor de fum o revampare de gen - Smart Home - 2019

Western Into the West produced by Steven Spielberg (Mai 2019).

Anonim

- Fată, ești un detector de incendiu? Pentru ca esti atat de tare si de enervant! "Speram ca gluma nu mai are sens in cateva luni acum ca producatorul inteligent al termostatului Nest urmeaza proiectul incearca sa reinventeze modul in care ne gandim la acei detectori de fum slabi pe care toata lumea le atarna pe peretii lor.

Ești familiarizată cu asta - beep-urile neîncetate neplăcute, suprasensibilitatea la cel mai mic pic de fum, ritmul în care trebuie să te urci pe scaun să-l duci pe detectorul de fum în jos și să scoți bateria pentru al împiedica să trezească vecinii. Potrivit unui raport al reporterului Wall Street Journal, Jessica Lessin, surse apropiate de Nest spun ca firma dezvolta un detector de fum inteligent care sa-i dea calitatea de urmatoarea generatie, cum ar fi conectivitatea la Internet, designul elegant si un serviciu de abonament care alerteaza dacă aparatul detectează fum sau foc.

"O persoană a spus că dispozitivul ar putea comunica cu termostatul Nest, oferindu-i o durată mai lungă de viață a bateriei, eliminând necesitatea de a avea propriul cip cu Wi-Fi de descărcare a bateriei", scrie Lessin. "Auzim, de asemenea, că Nest a discutat despre caracteristici precum abilitatea de a tăcea alarma prin fluturarea unei mâini în fața acesteia și capacitatea de a detecta monoxidul de carbon".

Desigur, toate astea se zvonește în acest moment, dar nu suntem surprinși că detectorii de fum se află în continuare în regiunea inteligentă a casei. Aproape orice altceva devine oricum conectat la Web, era doar o chestiune de timp. Ceea ce suntem încântați, însă, că dacă Nest va face cu adevărat un detector de fum, va arăta bine și, sperăm, va fi mult mai puțin enervant decât cel pe care toți îl cunoaștem și disprețuim. Indiferent dacă va salva de fapt gospodăria voastră, orice bani sau energie este o altă întrebare, deoarece detectorii de fum, în general, nu iau oricum atât de multă putere.

Proiectul detectorului de fum Nest nu are un preț estimat sau un produs, dar sursele spun că dispozitivul ar putea fi disponibil cât mai curând în acest an.

Credit de imagine: Flickr.com/sundazed