Nucleul Airocide din NASA face ca aerul să fie cât se poate de curat ca și Mama Natura - Smart Home - 2019

Ora de Biologie - clasa IX - lectia 5 - Nucleul si organitele celulare (Mai 2019).

Anonim

Ai crede că inginerii NASA ar ști ceva sau doi despre aerul dat tot timpul petrec să studieze lucruri care sunt în afara terenului, nu? Ei bine, nu este totul de dragul distracției științifice. În colaborare cu Universitatea din Wisconsin, cercetătorii de la ambele afilieri au dezvoltat un sistem de purificare a aerului, care poate elimina tot felul de bucăți din aerul pe care îl respirăm. Oh, și arată incredibil de elegant.

Airocida a fost creată mai întâi pentru a ajuta la filtrarea gazului etilenic, care a făcut fructele și legumele să crească foarte ușor la bordul Spațiului Internațional. La sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor '90, masina a devenit popularizata in magazine alimentare, uzine de ambalare a alimentelor si spitale inainte de a-si gasi drumul spre casa de zi cu zi.

Primul lucru pe care ați fi observat-o despre Airocidă este recursul său modern, dar sub această strălucire este o cameră complexă, proiectată științific pentru a distruge agenții patogeni din aer. În această cameră sunt mii de inele de sticlă acoperite cu dioxid de titan. Combinația dintre aceste inele și o lumină de intensitate mare ajută la crearea compușilor hidroxilici care, la contactul cu agenții patogeni, îndepărtează legăturile de carbon și elimină particulele.

Vorbind din punct de vedere al omului, Airocida suge aerul și se rupe în loc să-i elimine doar pe agenții patogeni nocivi. Deoarece acest lucru se face fără a folosi aditivi chimici sau eliberarea de gaze de ozon, tot ce trebuie să faceți este să curățați camera aproximativ o dată pe an. Airocide susține că acest proces ajută la eliminarea alergenilor din aer ca mucegai, ciuperci, polen și acarieni, pentru a numi câteva. Aparatul este, de asemenea, aprobat de FDA, iar acest tip de ștampilă poate face ca cei care suferă de astm și alte alergii severe să se odihnească ușor.

Pentru a deține o mașină dezvoltată de NASA, vă va costa un ban destul, desigur. Sistemul Airocide vinde 800 de dolari, iar fiecare cameră de schimb costă 100 de dolari. Dar, atunci când luați în considerare facturile medicale pe care le cheltuiți pe medicamente pentru alergii, poate că aceasta nu este o investiție proastă, mai ales dacă aveți copii și animale de companie care rulează în jurul casei. Acesta este genul de chestii pe care birourile guvernamentale le folosesc pentru a se proteja împotriva antraxului. Nu este suficient de bun pentru casa ta?