Deplasați-vă pe Showtime, Netflix a luat locul tău la masa media a copiilor mari - Home Theater - 2019

CELE MAI MULTE PROGRESE ALE SUFLETULUI (Mai 2019).

Anonim

Netflix pregătește calea pentru televiziunea pay-TV de generație următoare. La sfarsitul anului trecut, Netflix a incheiat un acord cu Disney, care va acorda serviciului media streaming drepturi exclusive pentru continutul Disney de cel putin trei ani, incepand cu anul 2016. Tranzactia a scos in mod efectiv scuarul de la serviciul pay-TV, Starz, punandu-l în competiție directă cu servicii similare precum HBO și Showtime. Acum, o declarație recentă din partea Netflix confirmă faptul că are mai multă planificare, deoarece a încheiat un acord similar cu Compania Weinstein (TWC).

Potrivit afirmației, acordul este similar cu acordul Netflix cu Disney prin faptul că va obține drepturi exclusive și acces rapid la filmele de primă durată de la TWC. Anterior, această afacere exclusivă aparține serviciului de televiziune cu plată Showtime, un aranjament care a început în 2009.

Netflix are deja unele dintre conținutul TWC disponibil acum, inclusiv titluri precum premiul Oscar, cel mai bun film, artistul și cea mai bună piesă documentară, nedefinită. Însă, începând cu anul 2016, Netflix va deveni portalul exclusiv de televiziune cu plată prin intermediul căruia pot fi vizionate filmele realizate de TWC. Cele mai recente titluri TWC includ The Grandmaster, Salinger și Vampire Academy.

In cazul in care nu exista nicio intrebare in legatura cu intentiile Netflix de a domina spatiul TV cu plata, Ted Sarandos, Chief Content Officer pentru Netflix, a declarat: "Asteptam cu nerabdare reinventarea ferestrei Pay TV cu Weinsteins." Dar aceste tranzactii recente sunt doar parte din Netflix strategie generală de redefinire a televiziunii în mijlocul unor firme Stalwarts de presă extrem de rezistente. Eforturile Netflix de a produce conținut original au de asemenea rezultate serioase. Atât Orange este noul Negru, cât și Casa Cardurilor sunt întâmpinate cu o apreciere critică, iar cea de-a doua dintre ele a câștigat nouă nominalizări la premiul Emmy.