Motoarele "Închiriate" semnalează pietoni până când îi dau o dragoste - Emerging Tech - 2019

ROBBY'S - DA-I DRUMU LA MOTOARE (Mai 2019).

Anonim

Într-o lume plină de reclame, majoritatea consumatorilor se străduiesc să evite și să blocheze semnele flagrante, anunțurile, panourile și reclamele - mai ales dacă se grăbesc în altă parte. Deci, nu este o surpriză faptul că, dacă tu ești singurul care posteze un anunț, ar fi greu să faci aceste semne să iasă în evidență și să atragă atenția pietonilor tot mai ocupați de a scrie pe smartphone-urile lor. Un designer din Sherbrooke, Quebec, Canada, are totuși câteva trucuri în mânecă. Dacă oamenii nu vor să acorde atenție lumii din jurul lor, el va face semnele mari îndrăznețe să le tragă până când vor observa.

"Centrul orașului Sherbrooke are multe fronturi abandonate. Instalarea mea a fost creată într-una dintre ele ", a explicat Niklas Roy. "Și cum nimănui nu-i place să se plimbe pe drumurile cu ferestrele goale, am vrut să fac acest spațiu de vânzare cu amănuntul o favoare și să-l ajut să găsească un chiriaș nou care să aibă grijă de el".

În loc de semnul generic, stagnant "Pentru închiriere", Roy a instalat o cameră de supraveghere care urmărea direcția de mers pe jos a unui pasager. Deoarece camera poate calcula traiectoria, semnul se deplasează de-a lungul unei piste motorizate pentru a urmări pietonii. În principiu, semnul traversează persoana până când îi acordă o atenție deosebită, ceea ce este adesea destul de înfiorător, dar și destul de inovator. Cel puțin semnele nu vor vorbi și vă vor face să vă puneți email-ul în jos pentru o listă (mă uit la tine, oameni clipboard).

Deși nu există rapoarte despre faptul dacă trucul a ajutat să vândă orice imobil, proiectul este un mod nou de a atrage atenția asupra semnelor de afaceri utilizate pe scară largă, care sunt adesea trecute cu vederea. Este prea rău pentru trecerea pietonilor care tocmai doreau să se uite în oglindă pentru o reflecție de sine. Recunoașteți, de câte ori ați aruncat o privire la o vitrină cu o fereastră uriașă pentru a vă verifica?