Controlul mișcării "Area" controlat de mișcare este Clapperul din secolul XXI - Smart Home - 2019

Introducere in Unity - Controlul Camerei - Fluentizarea miscarii (Partea 2) (Mai 2019).

Anonim

Noul deceniu ar fi trebuit să fie anul tehnologiei care a eliminat cablurile și firele. Deși inginerii încă lucrează la punerea în aplicare a tarifării wireless, a NFC și a rețelelor Wi-Fi în aproape toate dispozitivele de pe piață, singurul lucru pe care l-am văzut dispar este butoanele. Serios - cum a devenit totul ecran tactil sau controlat de mișcare? Am putea face poveste despre cazul lipsei butoanelor, dar asta e pentru un alt moment. Astăzi, ne concentrăm atenția asupra acestei lămpi Area, care utilizează controlul mișcării pentru a permite utilizatorilor să "scoată" lumina din mașină.

Proiectat de compania germană Dreipuls, lampa de zonă se aprinde și se stinge în funcție de locul în care mâna utilizatorului leagă lumina. Puteți utiliza degetele pentru a activa lumina cu LED-uri de 240 de lumeni, apoi trageți strălucirea pentru a determina cât de departe doriți ca lumina să se aprindă. De asemenea, lumina nu trebuie să fie în secvențe consecutive; deoarece zona utilizează senzori de mișcare încorporați pentru a recunoaște degetul utilizatorului, acesta se va lumina oriunde va detecta utilizatorul. Acest lucru vă permite să aprindeți doar zonele de care aveți nevoie pentru a fi mai strălucitoare, cum ar fi cele două colțuri ale mesei sau spoturi aleatorii pe o masă lungă de masă.

Zona a fost proiectată inițial ca o lampă modulară sub cabină, dar cu o suprafață largă de aproximativ 2 metri, lumina poate fi utilizată în diverse aplicații. În cazul în care funcționează în continuare dacă o acoperiți în sticlă de protecție împotriva grăsimilor, Zona ar putea fi o iluminare excelentă sub hote, astfel încât să puteți activa luminile fără contact fizic direct. Este ca un secol al 21-lea să ia pe Clapper, cu excepția faptului că nu veți experimenta un rave de fiecare dată când cineva din cameră dă o ovație în picioare atunci când echipa lor preferată de fotbal atinge un touchdown.

Zona este disponibilă acum de la Dreipuls, dar va trebui să le dați un telefon pentru a obține o ofertă de preț bazată pe locul în care vă aflați.