Aplicația mobilă vă permite să aflați când sa terminat pauza comercială - Home Theater - 2019

Prezentare: Simple CRM (software pentru gestiunea activitatii) (Mai 2019).

Anonim

Lansat pentru platforma iOS astăzi și în curând la Android, Commercial Break este o nouă aplicație mobilă care permite unei persoane să știe când sa încheiat o pauză comercială. Conceptual, acest lucru permite unui utilizator de pauză comercială să-și îndrepte atenția de la televizor pentru cincisprezece-douăzeci de minute de reclame pe oră de programe de televiziune. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci când vizionați un colegiu și un sport profesionist, deoarece depășirea timpului de expirare și a altor opriri în joc variază semnificativ, astfel încât durata pauzelor comerciale poate fi inegală și extrem de imprevizibilă.

Pentru a utiliza Break-ul comercial, utilizatorul lansează aplicația, își selectează canalul curent în aplicație și apasă butonul de pornire. În acest moment, utilizatorii pot să canalizeze navigarea și să urmărească programarea pe alte canale în timp ce așteaptă încheierea pauzei comerciale.

Când se încheie pauza comercială pe canalul marcat, utilizatorul va afișa o notificare pe telefonul smartphone sau pe tabletă. Atâta timp cât își păstrează telefonul inteligent în apropiere, se pot îndrepta în bucătărie pentru a lua o gustare fără a fi nevoiți să vă faceți griji că ați pierdut spectacolul.

În acest moment, Commercial Break a lansat ca beta public pentru utilizatorii din New York City cu disponibilitate pentru zece canale: ABC, CBS, CNN, ESPN, ESPN2, FOX, NBC, TNT, TBS și SUA. Cu toate acestea, CNN, ESPN și ESPN2 sunt disponibile la nivel național, iar TNT, TBS și SUA sunt disponibile persoanelor care trăiesc pe Coasta de Est. După lansarea versiunii Android, dezvoltatorii intenționează să se extindă în orașe noi, precum și să sporească numărul de canale disponibile în cadrul aplicației. Pentru moment, serviciul este complet gratuit pentru utilizatori. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba dacă dezvoltatorii încep să se încarce pentru linii de canale extinse sau alte caracteristici.

Un obstacol clar în calea succesului Commercial Break este că dezvoltatorii sunt dependenți de numărul de persoane care urmăresc programele live și nu au acces la tehnologia comună de înregistrare home theater, cum ar fi un recorder video digital (DVR). Cu un DVR la locul său, un utilizator poate pur și simplu să se îndepărteze de televizor în timpul unei pauze comerciale și derulând ori de câte ori se întorc la televizor. Mulți proprietari de DVR se uită probabil la conținut înregistrat, negând astfel utilitatea unei aplicații cum ar fi Commercial Break.

Tehnologie care interzice complet pauzele comerciale, de exemplu, DVR-ul Network Hopper DVR, a fost frustrant pentru rețelele de televiziune. Lupta legală a lui Fox împotriva lui Dish's Hopper a fost inutilă până acum.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Circular nouă a confirmat decizia care permite companiei Dish să continue să ofere clienților serviciul de sărituri comerciale. În mod normal, Hopper înregistrează automat toate conținuturile de pe ABC, CBS, FOX și NBC și permite utilizatorilor să vizioneze emisiuni fără reclame în ultimele opt zile de programare.

Întrebat despre decizia adoptată recent, președintele asociației Consumer Electronics, Gary Shapiro, a declarat: " Astăzi este o zi bună pentru consumatori și pentru bunul simț. Este o lege mult stabilită că înregistrarea unui program de televiziune pentru vizionarea personală este o utilizare legală echitabilă. Radiodifuzorii ar trebui să îmbrățișeze - fără a încerca să zdrobească - tehnologii noi care fac televiziunea mai convenabilă pentru a viziona. Îi îndemnăm pe radiodifuzori să oprească contestarea inovațiilor precum Dish și Aereo și să înceapă să ofere funcții și caracteristici de vârf pe care spectatorii le cer .