M-GO și echipa Roku au făcut ca amânarea să fie mult mai ușoară - Home Theater - 2019

THE MARS UNDERGROUND [HD] Full Movie (Mai 2019).

Anonim

Lădirile Roku au devenit astăzi un moment potențial și mai mare, deoarece compania a anunțat un parteneriat cu serviciul de streaming a la carte, M-Go, adăugând oficial serviciile sale la toate modelele Roku actuale și anterioare. Noua alianță va oferi o scurtătură simplă și intuitivă pentru utilizatorii Roku pentru a accesa instantaneu colecția de noi versiuni ale M-GO, precum și "clasicul catalogului", care include filme și emisiuni TV lansate anterior și conținut de televiziune de zi cu zi.

De asemenea, dezvăluit astăzi a fost "All New Family of Streaming Players" al lui Roku, care include noile dispozitive Roku LT, Roku 1 și Roku 2. Toate noile modele vor include un buton M-GO de pe telecomandă pentru accesul la un singur acces la serviciu, iar proprietarii modelelor Roku mai vechi vor putea accesa M-GO printr-o actualizare a firmware-ului începând cu luna viitoare. Deși detaliile exacte nu sunt clare, M-Go a anunțat, de asemenea, că plata pentru închirieri și achiziții se va face prin intermediul "facturării integrate cu Roku", pentru a oferi o experiență de utilizator cât mai eficientizată posibil.

Pentru rolul lui Roku, noul parteneriat reprezintă doar ultimul impuls pentru stabilizarea în continuă creștere a opțiunilor de streaming ale companiei, iar un alt foc a fost lansat în lupta pentru câine de top în piața set-top box. Pe 12 septembrie, Roku a anunțat, de asemenea, un nou protocol care permite dispozitivelor sale să transmită aplicații terță parte direct de pe telefonul smartphone sau tabletă (similar cu Chromecastul Google), pe lângă colecția vastă de aplicații native. Chromecast și Apple TV, mutați-vă.