O privire în spatele scenei la modul în care Dyson bate crapul din vid - Smart Home - 2019

Torsten Reil: Using biology to make better animation (Mai 2019).

Anonim

Faceți-o, pentru toți cei care doreau să vadă aspiratoarele Dyson, fanii, uscătoarele de mâini și orice altceva care suflă și suge, dacă ne-am putea permite un Dyson, credeți că o vom cumpăra. Pe partea de sus a liniei de produse proiectate impecabil, deținerea unui Dyson este aproape ca o declarație de modă. Înseamnă că sunteți cool, apreciați inovația și bogați ca heck.

Dar mai puțin uitați că plătiți Dyson o primă pentru calitate și construcție, compania ne-a trimis o privire asupra modului în care Dyson testează aspiratoarele sale împotriva concurenților pentru a asigura superioritatea. De exemplu, știați că același plastic din policarbonat care alcătuiește recipientul de colectare a prafului de la Dyson este același material folosit pentru a face gardieni de război? Sunt niște lucruri intense. Dyson chiar testează rezistența prin scăderea greutății de 30 de kilograme pe DC41 (împreună cu aspiratoarele concurentului, deoarece Dyson știe că vă place să vedeți spargerea tehnologiei scumpe și prăbușirea). Lucruri serioase, toate concepute pentru a vă asigura că îl vedeți pe Dyson ca pe Dumnezeu.

Sigur, este un pic o schemă de marketing, dar imaginile spun o mie de cuvinte. De câte ori a trebuit să vă deconectați aspiratorul, să-l duceți la vârful scărilor, să găsiți o priză, apoi să sperați că cablul extins ajunge la pași individuali? Dar, desigur, pentru prețul de curățare convenabil cu un Dyson, s-ar putea să poată angaja o menajeră pentru a realiza toate murdare de lucru. Sau fă copiii să o facă pentru un castron de înghețată la cină. Nu există declarații de modă acolo, dar va salva câteva sute de dolari.