LG răspunde la Samsung prin reducerea prețurilor la OLED, prețurile de 4K cu mii - Home Theater - 2019

Buy un65hu9000 | What You Need To Know To Get Best un65hu9000 Price (Mai 2019).

Anonim

A fost deja o lună plină de evenimente pentru evoluția televiziunilor de generație următoare, însă LG este pe o rolă și nu arată nici un semn de a lăsa în mișcare. Proaspăt din spectacolul IFA 2013 din Berlin, LG a redus prețul pe televizorul său OLED curbat de 55 inci (55EA9800) și pe televizorul său extins de 4 ", de înaltă definiție, cu o înălțime de 55". De asemenea, a trecut un pas mai departe pentru a anunța că intenționează să aducă atât în ​​versiunea curentă 4K Ultra HD, cât și în OLED în 2014.

Samsung ne-a surprins luna trecută când a anunțat că televizorul OLED curbat de 55 de inci (KN55S9C) ar preța la 9 000 de dolari. La acea dată, LG lansat anterior, 55EA9800, a fost deja vândut pentru 15 000 de dolari. Întrebat dacă ar fi scăzut prețul ca răspuns la anunțul Samsung, LG a rămas ferm, susținând că OLED-ul său curbat a fost "un produs premium cu performanțe superioare și stil care comandă un preț premium. Se pare că LG a avut o schimbare de inimă, deoarece revista Twice raportează că LG a redus prețul de la 55EA9800 la 10 000 de dolari. Încă mai este cu 1 000 de dolari mai mult decât televiziunea concurențială a Samsung.

Raportul arată, de asemenea, că LG a redus prețul cu 55 de inchi la televizorul LCD de 55 de inchi (55LA9700) cu încă 500 de dolari, reducându-l la 4500 de dolari. Prețul pe acest set a fost deja redus la 5 000 $ din prețul inițial de 6 000 $. Setul Ultra HD de 65 de inci (65LA9700) LG rămâne la prețul său redus de 6500 de dolari.

Între timp, LG a emis un anunț oficial că intenționează să-și extindă foarte mult producția de televizoare OLED și Ultra HD. Într-o declarație, domnul Kwon, președinte și CEO al companiei de divertisment LG Electronics, a declarat: "LG va profita de și își consolidează în continuare activitatea globală de televiziune prin accelerarea datelor de lansare a televizoarelor sale OLED pe mai multe piețe de bază. Vom introduce, de asemenea, o gamă extinsă de televizoare ULTRA HD și va oferi o experiență cuprinzătoare, diferențiată de utilizatori de televiziune inteligentă ".

În timp ce declarațiile de acest gen sunt obișnuite la convențiile electronice de mari dimensiuni, LG pare deosebit de bine pregătit să-și execute planul. La IFA, LG a extins considerabil seria OLED și Ultra HD. În timp ce Sony, Samsung și Panasonic au arătat toate prototipurile de televizoare OLED de 55 inci cu o rezoluție de 4K Ultra HD, LG a împins plicul la IFA, aducând un spectacol Ultra HD OLED de 77 de inci. Acesta și-a extins ofertele OLED cu un OLED cu ecran plat de 55 ", montat pe o panza, cu un cadru de imagine încărcat de difuzoare care o înconjoară.

Pe frontul 4K Ultra HD, LG a introdus o serie de modele mai puțin costisitoare, cu rame și soluții diferite de sunet diferite. LG spune că aceste "noi premii și prețuri la prețuri accesibile, serii de televizoare ULTRA HD de 55" și 65 "sunt programate să fie lansate în 50 de țări înainte de sfârșitul anului 2014".

In cele din urma, LG a sugerat o platforma SmartTV imbunatatita, pretinzand ca va oferi o experienta de utilizator (UX) care se bucura de o usurinta de utilizare si de o conectivitate nemaintalnita. "Digital Trends a vorbit cu Gracenote despre colaborarea cu LG in dezvoltarea unei noi interfete SmartTV și va raporta în detaliu acest subiect mai târziu în această săptămână. Este suficient să spunem pentru moment că schimbările vor fi considerabile. Nu există încă niciun cuvânt din partea LG atunci când se așteaptă ca noul UI să atingă piața americană, și nici nu știm dacă achiziționarea recentă a WebO de către LG va juca un rol în revizuirea UI.