Bărbații încearcă să se bucure: Standul a făcut mai ușor eticheta de baie mai ușoară decât oricând - Smart Home - 2019

Suspense: 100 in the Dark / Lord of the Witch Doctors / Devil in the Summer House (Mai 2019).

Anonim

Dacă aveți un cromozom Y, studii recente spun că ați făcut-o probabil în camera bărbaților și ați văzut cu siguranță că cineva face acest lucru atunci când credeau că nimeni nu se uita. Așa-i drept, vorbim de … nu spălându-ți mâinile după ce ai luat o scurgere.

Din fericire pentru bărbații leneși de pretutindeni, furnizorul letonian de pișcătoare Stand își propune să reducă statisticile neliniștitoare care detaliază cât de puțini dintre noi spălă bine după ce ne ocupăm de afaceri. Noul pisoar Tandem încorporează o robinet și un bazin chiar în vârf, care ar trebui să reducă orice scuză ar putea găsi pentru a evita o frecare bună.

În loc de o spălare standard, apa de scurgere din bazinul de la chiuvetă spală vasul, ceea ce ar putea să economisească cantități semnificative de apă. Nu vă așteptați să vedeți tandemul care apare în john public preferat, oricând în curând; cele mai multe pisoare nu sunt plumbed pentru apa fierbinte o buna spalare mâini solicită.

Totuși, toaletele nou construite sau remodelate ar putea include cu ușurință conductele necesare. Și nimic nu vă împiedică să adăugați una la propria dvs. casă în timpul renovării băii. Acum așteptăm convergența optimă: când cineva va da un Airblade pe unul din aceste lucruri?