KeyMe stochează o copie a cheii casei dvs. în nor, tipărite la chioșcuri - Emerging Tech - 2019

Brian McGinty Karatbars Reviews 15 Minute Overview & Full Presentation Brian McGinty (Mai 2019).

Anonim

Menționată astăzi în New York Business Journal, KeyMe este un startup în Long Island City, NY, care dorește să vă asigure că nu veți mai fi blocat din casa sau biroul dvs. din nou. Într-un parteneriat cu compania 7-Eleven, compania a instalat chioscuri KeyMe în Manhattan, care permit utilizatorilor să scaneze și să stocheze informații despre crearea de chei în cloud. Stocarea cheii este complet gratuită, însă imprimarea unei copii de înlocuire după ce ați pierdut originalul va costa utilizatorul aproximativ 20 de dolari. Pentru a aduce copia digitală a unei chei, utilizatorul trebuie să-și scaneze amprentele digitale pentru a accesa datele.

În timp ce obținerea unei chei duplicate realizată la un magazin tipic de hardware costă aproximativ 2 până la 5 dolari, care necesită cheia originală pentru a face un duplicat. În comparație cu un lăcătuș, KeyMe oferă o opțiune semnificativ mai ieftină pentru oricine își pierde originalul. În New York, un lăcătuș tipic ar putea percepe oriunde de la 100 la 200 de dolari pentru a intra într-o casă și a înlocui încuietoarea ușii.

În ceea ce privește securitatea, KeyMe nu stochează nicio informație despre locul în care trăiește un utilizator sau chiar numele acestuia. Pe lângă o adresă de e-mail, singura informație care este legată de fișierul cheie digitală este amprenta utilizatorului.

În plus, utilizatorii verificați trebuie să depășească confirmarea cărții de credit pentru a imprima o copie. În cazul în care utilizatorul alege să le conecteze contul de e-mail la fișierul cu chei digitale, va fi trimis un e-mail utilizatorului în momentul în care o cheie a fost tipărită la un chioșc KeyMe.

Dacă fraza "Do not Duplicate" este imprimată pe o parte a unei taste, KeyMe nu va putea să stocheze sau să imprime o copie a acelei chei. La chioșcuri, utilizatorii pot alege dintre diferite modele de chei decorative, inclusiv alamă standard și o versiune care are un deschizător de sticle la celălalt capăt. La fel ca un magazin de hardware, utilizatorii pot face copii ale cheii pentru prețuri între 3, 50 și 6 USD. Compania speră să continue să se extindă în alte locații din Manhattan, precum și în restul Statelor Unite, în viitor.

[ Photo Credit: New York Daily News ]