Kevin Spacey dorește ca rețelele TV să vă dea controlul - Home Theater - 2019

Kevin Spacey Allegations Explained | ET Canada (Mai 2019).

Anonim

Dacă nu ați observat, există o revoluție de tăiere a cordonului. O practică care a fost limitată anterior la pirați și un câmp îngust de abonați frustrați prin cablu / satelit a crescut astfel încât să includă o populație mult mai mare de spectatori, care nu numai că doresc să economisească bani, ci și mai mult control asupra momentului și a modului în care urmăresc televiziunea. Noi date arată că ceea ce a fost odată o mișcare de iarbă a rămas, cu rețele importante și companii mari de tehnologie pregătindu-se pentru o schimbare dramatică a modului în care funcționează televizorul. Se pare că națiunea de tăiere a cordului are un purtător de cuvânt al celebrității, sub forma starului "House of Cards", Kevin Spacey.

Spacey, un câștigător dublu la premiul Oscar, a susținut joi, 22 august, o prezentare memorială James MacTaggart la Festivalul de televiziune de la Edinburgh. În timpul conferinței, Spacey solicită industriei TV să dea controlul spectatorilor, citând succesul Casei Carduri ", ca un exemplu al a ceea ce ar putea și ar trebui să devină televiziunea.

"În mod clar, succesul modelului Netflix - eliberarea dintr-o dată a întregului sezon de" Casa Cardurilor "- sa dovedit a fi un lucru: audiența dorește să fie controlată. Vor libertatea. Dacă vor să se ciocnească așa cum au făcut în "Casa de Carduri", atunci ar trebui să-i lăsăm să se bată ", a spus Spacey.

Spacey sugerează, de asemenea, că adoptarea unui nou model de distribuție ar putea împiedica pirateria, în loc să o încurajeze, declarând: "… dați oamenilor ce doresc, atunci când o doresc, în forma în care o doresc, la un preț rezonabil și ei mai degrabă plătiți pentru el, decât să-l furiți ".

Mai târziu, în discurs, Spacey subliniază că noua generație de spectatori de astăzi nu văd o diferență între vizionarea pe YouTube a unui televizor, "Game of Thrones" pe un computer sau Avatar pe un iPad. "Totul este conținut. Este doar poveste ", spune Spacey, " … și audiența a vorbit. Vor povești. Moare pentru ei. Își înrădăcinesc pentru a le da ceea ce trebuie … tot ce trebuie să facem este să le dăm acestora.

Uitați-vă la următoarele părți cheie ale discursului lui Spacey: