Keurig pentru răceala obișnuită: Campbell va face supe instant K-Cup - Smart Home - 2019

The Antibiotic Apocalypse Explained (Mai 2019).

Anonim

Nu pot decide dacă acest lucru este cel mai bun sau cel mai rău lucru care se întâmplă la mașinile de cafea Keurig. Keurig, după cum probabil știți, este popularul aparat de cafea unică servit peste tot, de la Costco la Macy's la Walmart. K-Cups-urile însoțitoare sunt destul de diverse, cu o gamă largă de produse de la Caribou Coffee și Starbucks, până la cidru de mere de mere și ceaiuri cu gheață Snapple. Aceste mașini nu fac cea mai bună cafea din lume, dar este util pentru cei care nu au de gând să sacrifice calitatea pentru comoditatea unei dispense cu o singură atingere.

Dar cititorii, vă rog spuneți, dacă nu vă deranjează sacrificarea calității de supă, dacă ar însemna că acum puteți face ceva cu mașina dumneavoastră Keurig?

În curând, te vei găsi la această intersecție. Compania Campbell Soup a anunțat oficial că va începe fabricarea versiunilor K-Cup a liniei de supă infamă proiectată pentru a fi preparată pe un pachet de paste uscate și legume. Campbell spune că partea este mai mult de o dimensiune gustare, așa că nu începe să coborâm pe ele atunci când ești prea leneș să faci cină adevărată … sau să te bazezi pe ele ca pe alimente apocaliptice zombie.

Potrivit lui Green Mountain Coffee Roasters, producătorului lui Keurig, mașina este proiectată să curățe sistemul de fierbere de fiecare dată când face o nouă ceașcă, astfel că supa și cafeaua nu se vor amesteca în mașină dacă le faci spate-înapoi. Pai, nu-i aici cafea de alune. Directorul executiv al companiei de la Campbell, Denise Morrison, spune că supele K-cupă reprezintă împingerea companiei în zone cu o creștere mai mare, la fel ca în cazul sușelor portabile "Go", care pot fi consumate doar cu o singură mână. Dacă a existat o mare problemă de mobilitate cu supele înainte ca această soluție de design să fie, desigur, o altă discuție.

Campbell intenționează să elibereze trei soiuri de supe K-Cup până în anul următor, incluzând restul clasic de confort: supă de pui și tăiței. Sunt puține detalii despre fapte nutriționale, dar vreau să spun, taitei instant de pui Campbell. Desigur, cineva va găsi comoditatea adăugată în valoare de ciudățenia de a face supă într-o mașină de cafea.

Inutil să spun, dacă vom avea șansa de a gusta testul, vă vom ține la curent cu problema.