Kaleidescape aduce serverele sale media exotice către o audiență mai largă, cu Cinema One $ 4,000 - Home Theater - 2019

Kaleidescape at CEDIA 2018 (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre filmul Kaleidescape Cinema One.

N-ai auzit niciodată de Kaleidescape? Nu vă putem da vina pe noi. Cu excepția cazului în care aveți cinci cifre pentru a vă petrece într-un teatru de acasă personalizat, care arată ca un palat de film din anii 1930, produsele companiei probabil nu au apărut pe radarul dvs. Cu toate acestea, compania a lansat câteva dintre cele mai intuitive și de înaltă calitate sisteme de divertisment digital de pe piață timp de 10 ani. Ne-am bucurat de atenția acordată Kaleidescape unor detalii cum ar fi acoperirea artistică de înaltă rezoluție, gestionarea ușoară a bibliotecii și calitatea imaginii și a sunetului identică cu originalul pentru DVD și Blu-ray - toate în timp ce se află bine în limitele managementului drepturilor digitale DRM).

Puțini vor dezbate că Kaleidescape se află pe primul loc, dar suntem dispuși să pariați că puteți conta pe o singură mână (sau degetul) numărul de persoane pe care le cunoașteți cine le deține. Asta pentru că intrarea într-un sistem Kaleidescape a cerut întotdeauna că aveți buzunare aproape la fel de adânci ca un șanț abisal - sistemele încep în cartierul de 15 000 de dolari. Dar asta sa schimbat astăzi când Kaleidescape și-a prezentat noul Cinema One.

Prețat la 4 000 de dolari, Cinema One nu este altceva decât ieftin, dar aduce binele lui Kaleidescape în afara mezosferei și în troposferă, unde este posibil să găsească o casă în mai multe teatre de teatru (spre deosebire de, teatre de iahturi sau teatre private cu jet).

Cinema One este o componentă de stocare media, un centru comercial Blu-ray și un player video parte, toate înfășurate într-un dispozitiv elegant, cu profil redus. Acesta respectă prevederile referitoare la DRM, cerând ca discul să fie prezent în tavă la redarea filmului, deși utilizatorii au avantajul de a nu fi nevoiți să vizioneze previzualizări, ecrane de avertizare FBI sau oricare alt junk care pierde timpul. Doar lovit du-te și filmul începe. Cinema One poate stoca până la 100 de titluri de calitate Blu-ray, 600 de calitate DVD sau 6 000 titluri de calitate CD.

De asemenea, utilizatorii pot alege să descarce titluri din magazinul online Kaleidescape. Calitatea acestor descărcări se spune că este identică cu cea a discului Blu-ray și va include toate caracteristicile speciale, comentariile directorului, scenele bonus sau piesele audio conținute pe copia fizică Blu-ray. În plus, multe dintre selecțiile de filme ale lui Kaleidescape sunt disponibile cu o copie ultravioletă, care va adăuga automat conturilor utilizatorilor pentru streaming pe orice dispozitiv capabil.

Pe partea din spate a Cinema One sunt echipate colecțiile obișnuite de ieșiri, inclusiv un singur ieșire HDMI, ieșire audio analogică, ieșire audio coaxială digitală, port LAN și port USB pentru a suporta un dongle Wi-Fi inclus (primul pentru Kaleidescape ). Cinema Un proprietar poate, de asemenea, să își dubleze spațiul de stocare și să extindă acoperirea camerei prin adăugarea unui al doilea sistem Cinema One, deși cei doi trebuie să fie conectați printr-un cablu Ethernet în acest caz.

În cele din urmă, Cinema One este primul produs pe care Kaleidescape îl va vinde direct consumatorilor. Sistemul va fi disponibil și prin rețeaua sa de 1, 800 de dealeri și la centrele de design Magnolia.

Tendințele digitale au asigurat un Cinema One pentru revizuire și vom publica rezultatele noastre complete în următoarele săptămâni.