Doar când Aereo a crezut că a ieșit, FilmOn la retras - Home Theater - 2019

Furtuna Secolului - Storm of the Century 1999 - Sub. Ro. (Mai 2019).

Anonim

O decizie recentă pronunțată de un judecător al Curții Districtuale din SUA în Washington DC a condamnat rivalul Aereo, FilmOn, afirmând că societatea a încălcat legile dreptului de autor prin serviciul său de streaming. Decizia, cea mai recentă într-o rețea de procese introduse de radiodifuzori, se află în opoziție directă cu decizia Curții de a doua instanță din New York, care a permis serviciului similar al companiei Aereo să continue difuzarea de canale de televiziune live prin Internet. Cea mai recentă hotărâre a pregătit pompa pentru o eventuală dezvăluire la Curtea Supremă de Justiție, care a transmis radiodifuzorilor atât împotriva Aereo, cât și împotriva filmului FilmOn.

Până în prezent, Aereo și-a extins liniștit serviciul bazat pe cloud, care percepe utilizatorilor 12 dolari pe lună pentru o antenă care le permite să urmărească emisiunile TV în direct și înregistrate pe internet în HD. Serviciul este disponibil până acum în NYC, Boston și Atlanta, planificându-se să se extindă și mai mult de când a câștigat pentru prima dată lupta împotriva a 17 rețele în cazul celui de-al doilea Circuit.

Între timp, în toată țara, compania mai mică, Beverly Hills, FilmOn (care a adoptat anterior moneda prietenoasă Aereokiller), a fost practic invadată de la începutul acesteia, cu o pierdere la Curtea federală din California în ianuarie 2012, iar acum a doua decizie, ambele fiind aduse de filialele companiei Century Fox. Acum, mai mult decât oricând, serviciile Aereo și FilmOn sunt în pericol. Judecătorul Rosemary Collyer, arbitrul deciziei DC, a solicitat ca toate serviciile FilmOn să fie închise în Statele Unite, cu excepția acelor state din nord-est care sunt protejate de cazul inițial al instanței Aereo.

Așa cum am raportat anterior, în timp ce bătălia se bazează, în mod aparent, pe faptul că retransmisia emisiunilor TV este o performanță publică ilegală sau o performanță privată legală, cazurile se pot schimba până la problema obișnuită: bani. Deocamdată, nici FilmOn, nici Aereo nu plătesc taxe de retransmisie radiodifuzorilor, ceea ce nu îi face pe radiodifuzori fericiți. Pe măsură ce Aereo speră să câștige parteneri precum DirectTV, AT & T și DishNetwork pentru a se extinde pe piețe mai mari, se pare că Lords of Broadcast Media sunt plecați pentru sânge. Ar trebui să fie interesant să urmăriți întregul joc, posibil pe antena dvs. HD Aereo.