JBL își propune să aducă sunet live direct în domul dvs. cu căști noi Synchros - Home Theater - 2019

Test JBL NO3 (Mai 2019).

Anonim

JBL lansează un atac complet asupra industriei căștilor, anunțând astăzi lansarea a cinci noi modele de căști care cuprind noua sa linie Synchros. Linia complet nouă ia un indiciu de la monitoarele profesionale de scenă ale JBL, în încercarea de a livra experiența sonoră live direct în craniu. Noile cutii rulează gamă de la suprasolicitările de elită, până la urechi prietenoase pentru călătorii. Să aruncăm o privire rapidă asupra fiecărei perechi pentru a vedea ce JBL are în magazin.

Căști JBL Synchros S700 premium (350 $)

Noul model al gamei noi, Synchros S700 (prezentat mai sus), este construit din aluminiu turnat sub presiune, oțel periat și piele. Căștile sunt echipate cu un amplificator de la bord și încărcate cu DSP "LiveStage" DSP de la JBL pentru o "experiență de ascultare fără precedent". Cupa de urechi include șoferi de 50 mm care funcționează pe o baterie reîncărcabilă litiu-ion pentru o estimare de 28 de ore de ascultare . Când sucul se scurge, căștile funcționează și în modul pasiv.

Printre alte caracteristici se numără performanța "Pure Bass" a JBL, un cablu detașabil cu un microfon iOS cu trei butoane în linie, un cablu cu un microfon universal cu trei butoane și o carcasă de transport. Căștile premium Synchros sunt disponibile în "Onyx" și "Glacier".

Căști JBL Synchros S500 (300 $)

Căștile cu alimentare S500 încorporează multe dintre caracteristicile fratelui lor mare, inclusiv driverele de 50 mm care rulează "LiveStage" DSP și "Pure Bass" ale JBL, cabluri detașabile cu iOS și butoane universale cu trei butoane universale și cutie de transport.

Versiunea "non-premium" renunță la bateria reîncărcabilă pentru o pereche de AAA-uri care oferă o durată de execuție estimată de 20 de ore înainte de trecerea în modul pasiv. Căștile sunt construite în jurul unui șasiu din oțel, cu accente de piele, și vin în ambele "Onyx" și "Glacier".

Supra-ureche JBL Synchros S300 (200 RON)

Dropind amplificatorul de putere, sunetul S300 depășește un sunet de calitate într-un pachet portabil. Căștile sunt construite din oțel ușor, cu accente de piele, și se îndoaie pentru a fi ușor de depozitat când călătoriți. Cupa de urechi include șoferi de 40 mm, iar JBL subliniază din nou "profunzimea și intensitatea basului" în descrierea sunetului, oferindu-ne ideea că gama Synchros poate fi înclinată spre mulțimea basshead.

Modelul S300 este disponibil într-un șir de șase culori și este prevăzut cu o carcasă de transport inclusă, iar alegerea dvs. de cablu detașabil, inclusă cu un iOS sau un mic mic, inclus.

JBL Synchros S200 premium în-urechi (130 dolari)

S200 in-urechi sunt un set funky mic de earbuds, sculptate din aluminiu turnat sub presiune, cu drivere înclinate de 10 mm. Repere pentru boboci premium (da, tocmai am spus boboci premium) include un cablu rezistent la încurcături cu alegerea potrivită pentru iOS gata sau pentru o bucată universală cu trei butoane, un set de sfaturi pentru ureche de spumă Comply, trei dimensiuni ale urechii siliconice sfaturi și performanța lui JBL "Pure Bass". Ele sunt disponibile în "Onyx" și "Glacier"

JBL Synchros S100 avansat în urechi (100 $)

Piesa finală a colecției, S100 vine cu ingrediente foarte asemănătoare cu cele ale fraților S200 de mai sus, cu aceeași alegere dintre trei cabluri rezistente la încurcături, un set de vârfuri de spumă Comply și trei dimensiuni ale vârfurilor pentru urechi de silicon. Împreună cu "uimitoare claritate" a jargonului, JBL promite din nou "un bas profund și puternic". Căștile înclinate sunt construite din aluminiu turnat sub presiune și metal și șoferi de sport de 9 mm. Sunt disponibile în … așteptați … "Onyx și" Glacier ".

Soluția ambițioasă a lui JBL pare să ofere ceva pentru aproape toată lumea. Puteți să pariați că vom ține urechile noastre pentru noile cutii pentru a afla cum se îndreaptă ultimele modele ale JBL pe una dintre cele mai saturate piețe audio. Toate căștile Synchros sunt disponibile astăzi.