Jackery Air oferă design subțire, va încărca un smartphone de două până la patru ori - Emerging Tech - 2019

The 1 Generous Thing Mobile Providers Could Do To Help Kids All Over The World (Mai 2019).

Anonim

Deja, prin lansarea unui obiectiv de finanțare de 30.000 de dolari pe Kickstarter, Jackery lansează un design nou al bateriei, care are aproximativ aceeași lungime, lățime și adâncime de un smartphone tipic. Numit Jackery Air, noul design al bateriei este aproape la fel de subțire ca iPhone-ul Apple 5 și va deține o încărcare de până la șase luni atunci când nu este utilizat. Oferind o funcție similară cu cazul smartphone-urilor cu baterii încorporate în design precum Morphie, Jackery Air este un dispozitiv autonom care poate încărca smartphone-uri, tablete, playere MP3 și dispozitive de jocuri portabile, cum ar fi PlayStation Vita; practic orice cu o intrare de putere de 5V.

Potrivit detaliilor de pe pagina Kickstarter, Jackery dezvoltă două modele de model Jackery Air, un model de 2800mAh și un model de 5000mAh. Modelul de 2800mAh va fi capabil să reîncarce complet un iPhone 5 de două ori, iar modelul de 5000mAh va putea reîncărca complet un iPhone 5 mai mult de trei cicluri.

Ambele modele vor avea aceeași dimensiune, dar modelul de 5000mAh va cântări puțin mai mult la 5, 5 uncii comparativ cu modelul de 5 uncii de 2800mAh. Ca o comparație, iPhone-ul Apple 5 cântărește aproximativ 3, 95 uncii, iar Samsung Galaxy S4 cântărește aproximativ 4, 6 uncii.

În ceea ce privește timpul de reîncărcare al dispozitivului Jackery Air, celulele bateriei Samsung din interiorul dispozitivului vor dura aproximativ cinci ore pentru a reîncărca complet modelul de 2800mAh și șase ore pentru modelul de 5000mAh. În partea de jos a dispozitivului Jackery Air, utilizatorul va găsi portul USB pentru a conecta dispozitivele mobile la Jackery Air, precum și intrarea pentru conectarea dispozitivului Jackery Air la o sursă de energie electrică pentru încărcare. După conectarea unui dispozitiv mobil, utilizatorul apasă butonul din partea de sus a dispozitivului Jackery Air pentru a începe procesul de reîncărcare. Același buton utilizează un LED cu trei culori pentru a indica durata de viață a bateriei în Jackery Air.

Acesta este un produs ideal pentru cineva care călătorește foarte mult și dorește să se distreze pe ei înșiși sau pe familia lor prin dispozitive mobile. De exemplu, cineva care călătorește cu Jackery Air și un iPhone complet încărcat 5 ar avea puterea bateriei pentru a viziona cel puțin 40 de ore de video sau pentru a asculta 160 de ore de muzică. Ar putea fi, de asemenea, extrem de util pentru tot ce-i place să se deplaseze, să facă excursii sau să se îndepărteze din surse de energie pentru o perioadă lungă de timp.

Interesant este faptul că Jackery Air diferă semnificativ de majoritatea proiectelor Kickstarter prin faptul că compania este deja extrem de familiarizată cu procesul de producție datorită altor încărcătoare mobile cum ar fi Jackery Mini, Jackery Bar și Giant Jackie. Sarcini precum designul de produs, crearea de prototipuri, certificarea FCC și testarea modelării cazurilor sunt deja complete pentru Jackery Air. De fapt, Jackery intenționează să producă Jackery Air de îndată ce compania primește finanțarea proiectului de la Kickstarter.

În prezent, compania estimează livrarea în luna iulie 2013, în conformitate cu pagina proiectului Kickstarter. În ceea ce privește prețurile, modelul de 2800mAh al modelului Jackery Air se va tranzacționa cu amănuntul pentru 69 USD, iar modelul de 5000mAh se va tranzacționa cu amănuntul pentru 89 USD. Cu toate acestea, există încă un număr semnificativ de reduceri disponibile pentru susținătorii de proiecte care oferă oferte pentru mai multe produse, precum și pachete speciale de pachete.