Angajații Intel testează exclusiv misterul set-top box - Home Theater - 2019

Calling All Cars: True Confessions / The Criminal Returns / One Pound Note (Mai 2019).

Anonim

Mai mult de 2 000 de angajați Intel testează în exclusivitate set-top box-ul companiei și serviciul de streaming, ca parte a ceea ce se numește "Proiectul Black Box".

Procesul a început în martie cu angajații din California, Arizona și Oregon, iar actualul contingent de testare de 2 000 de persoane poate crește în continuare pentru a include mai mulți angajați ai companiei care locuiesc în diferite părți ale SUA. făcând acest lucru în condiții de blocaj veritabil, având semnat acorduri de nedivulgare care stipulează că aceștia utilizează numai caseta și serviciul în propriile case cu familiile lor. Dacă există o componentă de aplicație mobilă pentru produsul sau serviciul, nu a existat nicio indicație care să sugereze acest lucru până acum.

Cutia neagră mister care este testată a fost confirmată ca nefiind proiectul final al hardware-ului, în timp ce software-ul și interfața cu utilizatorul se bazează în mare măsură pe ceea ce va fi în final în produsul final. Conținutul utilizat pentru proces a fost, de asemenea, păstrat secret și nu va reflecta ce va fi disponibil atunci când produsul și serviciul vor fi lansate în cele din urmă.

Intel a sugerat în trecut că încearcă să schimbe modul în care consumatorii accesează și navighează conținutul pe care îl caută, dar a fost vag despre ce implică sau cum diferă de ceea ce este disponibil pe piață acum.

Ceea ce se știe este că compania dorește să combine televiziunea în direct, fluxul la cerere și alte tipuri de conținut într-o singură platformă. Procesul este probabil de lucru performanță și modul în care funcționează interfața generală, de la navigare, selecție, plată, prelucrare și alte caracteristici. Folosind tehnici de outsourcing, feedback-ul este colectat și schimbările sunt făcute pentru a reflecta ce testeri au raportat.

Va exista un element de îngrijire a clienților numit "Audience Care", aparent pentru a ajuta consumatorii cu orice probleme sau întrebări pe care le-ar putea avea, deși nu este clar în întregime ce rol mai important această parte din suportul produsului ar putea avea altfel.

Ceea ce este, de asemenea, ceață este nivelul de participare al furnizorilor de conținut. Intel pregătește lansarea în acest an, dar nu a existat prea multe în ceea ce privește acordurile de conținut cu studiouri sau distribuitori. Operatorii de televiziune prin cablu au fost în mod liniar ostili față de planurile Intel (precum și de alte entități de top), astfel încât va fi interesant să vedem cum va juca partea TV live a acestei noi casete și servicii de mister atunci când va veni timpul.