Inelul de gătit inducție nu este doar pentru ghivece și cutii de dimensiuni exacte! Așteaptă ... ce inducție? - Smart Home - 2019

Reteta Cartofi Prajiti Mcdonalds -Mcdonalds fries recipe (Mai 2019).

Anonim

Dacă nu ați auzit niciodată sau nu ați folosit o plită cu inducție înainte, nu sunteți singuri. Unitățile de inducție sunt aproape indiscutabile de la grilele de gătit ceramice care au devenit comune în ultimul deceniu. În timp ce tehnologia radiantă mai veche are un element de încălzire sigilat sub sticlă, inducția utilizează un electromagnet care în esență transformă tava în sine într-un arzător. Oferă un răspuns rapid, un control al temperaturii cum ar fi gazul și o încălzire foarte rapidă, toate pe o suprafață sigilată care rămâne rece la atingere și este ușor de curățat.

Singurul dezavantaj real este că tigla magnetică este necesară pentru majoritatea blaturilor de inducție, pentru a se încălzi eficient cu ajutorul câmpurilor magnetice pe care le generează. Vasele tipice de inducție au semne gravate pe suprafață care conturează așezarea panoului peste bobine (la fel ca și coletele lor radiante), cu mărimi diferite de electromagneți pentru tigăi mai mari sau mai mici. Thermador transformă acest model pe cap cu noul frigider 36 "Freedom Induction; nu există contururi pentru plasarea panului. În loc de patru sau cinci bobine electromagnetice mari, are 48 de bobine mici, permițându-vă să plasați până la patru tăvi de orice dimensiune, oriunde doriți pe suprafața de gătit.

A la Portlandia, mulți producători de aparate consideră că răspunsul la aparatele de ultimă generație este acela de a "pune o touchscreen pe el!", Iar Thermador se alătură clubului cu plita electrică de inducție Freedom, aruncând un panou de comandă color de 6.5 ". Cu toate acestea, aceasta este una dintre primele aparate care este cu adevărat îmbunătățită prin controlul touchscreen-ului; plasarea infinită a panoului ar face controale fixe standard nepotrivite, în care gesturile tactile pentru controlul libertății sunt foarte intuitive și mult mai rapide și mai convenabile decât cele mai multe blaturi digitale. Cu toată această putere, Libertatea necesită doar un circuit de 40 amp, deci nu va necesita de obicei rewiring pentru a înlocui o plită electrică existentă. Este minunat să vedem o inovație reală în tehnologia plăcilor de gătit și există o grămadă de lucruri înfășurate în frigiderul Thermad's Freedom.