Noua aplicație de realitate augmentată de la Ikea suprapune mobila în camera ta goală - Emerging Tech - 2019

Catalogul IKEA 2014 - Aplicatia de realitate augmentata (Mai 2019).

Anonim

Experiența tipică Ikea merge de obicei în felul următor: ajungeți la showroom, totul arată atât de minunat și de uimitor, vă prefaceți că trăiți în dormitorul fals, organizat prea mult, vă dați seama că ar trebui să faceți o listă de lucruri de cumpărat și … Nu ești sigur cum va arăta asta în apartamentul tău. Deci, vă duceți acasă cu niște chifte suedeze în burtă și o nouă versiune a catalogului anual al anului.

În ciuda a ceea ce ați putea crede că a fost un eșec al unei călătorii, obținerea unui catalog a fost de fapt un început! În plus față de lansarea de anul trecut a unui catalog îmbogățit cu realitate, Ikea se mândrește cu o nouă caracteristică de aplicație care poate transforma acea carte mică într-o piesă virtuală de mobilier. Noul AR poate ajuta acum cumpărătorii să imagineze cum ar putea arăta mobila în apartamentul lor adăugând iluzia produsului pe ecranul live printr-o cameră de smartphone. Catalogul funcționează ca un punct de ancorare care ajută camera să detecteze unghiul, lumina, poziția și dimensiunea. Rezultatul final nu este întotdeauna la scara dreaptă, dar este destul de util pentru utilizatorii care doresc doar să știe dacă acest fotoliu ar arăta bine pe covorul lor preferat. Este ca și cum ați obține o încercare virtuală pentru mobilierul Ikea, sans-assembling și transport.

Desigur, înainte de a cumpăra, veți dori totuși să măsurați dimensiunile pentru a vă asigura că lucrurile se vor potrivi acolo. Și nu, aplicația AR nu îți spune ce mobilier tăiată îți va părea că ar trebui să fii frustrat de instrucțiunile de asamblare vagi. Perfecțiunea este doar un vis … sau, în acest caz, o aplicație de realitate augmentată. În cea mai mare parte, AR a fost o bucată de tehnologie kitschy, dar această integrare Ikea este una dintre puținele care pare destul de utilă.

Vizionați videoclipul de mai jos pentru a vedea o familie care se distrează prea mult cu un catalog Ikea și cu mai multe dispozitive mobile.