Dacă nu le puteți bate, alegeți pe cineva mai mic! Rețelele merg după copiere Aereo - Home Theater - 2019

Internet Technologies - Computer Science for Business Leaders 2016 (Mai 2019).

Anonim

Fondatorul filmului, Alki David, la ferma de antene de televiziune

Aereo și-a extins serviciile pe noi piețe într-un mod foarte strategic, coordonând extinderea și apărarea legală în același timp. Dar aceste eforturi ar putea fi atenuate din cauza legăturilor legale în care este implicat un serviciu mai mic, dar similar în California. În funcție de rezultatul deliberărilor din Curtea de Apel din SUA din Pasadena, California, Aereo ar putea ajunge la Curtea Supremă.

Aereo, care închiriază antene HDTV minuscule și le folosește pentru a transporta transmisii de televiziune prin rețeaua de televiziune prin Internet, a petrecut o perioadă destul de îndelungată în instanță, înainte de a fi înmânat victoria legală de către Curtea de Circiune a doua Apeluri la New York. De când a primit binecuvântarea instanțelor, Aereo sa extins lent, dar în mod constant, dincolo de NYC, în Boston și Atlanta și este pregătită să înceapă operațiunile în Chicago luna viitoare.

Între timp, rețelele de difuzare, inclusiv Fox, ABC, NBC și CBS, merg după o companie mult mai mică, bazată pe Beverly Hills, care acum se numește FilmOn (numele companiei pentru serviciul său a fost Aereokiller). Compania, care oferă în mod esențial același serviciu ca Aereo, a fost închisă în ianuarie 2012 de către un tribunal federal din Los Angeles ca răspuns la cererea Fox de a se pronunța. Judecătorul George Wu de la Curtea Districtuală din SUA pentru Districtul Central din California a decis că serviciul a încălcat drepturile de autor ale radiodifuzorilor. Astăzi, echipa juridică a FilmOn s-a adunat în fața Curții de Apel din SUA din Pasadena, pentru a se despărți de rețelele mari de difuzare.

Dacă judecătorul decide să susțină victoria anterioară a lui Fox, va fi decis în contradicție cu decizia luată de curtea de apel din New York cu privire la ceea ce este, în esență, aceeași tehnologie. Dacă se întâmplă acest lucru, problema ar putea fi foarte bine luată la Curtea Supremă, iar Aereo împreună cu ea.

În centrul chestiunii legale se află interpretarea clauzei de performanță publică a Actului privind drepturile de autor din 1976. Avocații lui Aereo susțin că serviciul companiei se înscrie într-o performanță privată. Rețelele consideră că este o re-difuzare și, prin urmare, o interpretare publică. Dar s-ar putea argumenta că acest lucru se reduce la taxele de retransmisie, pe care Aereo nu le plătește. Dacă Aereo poate atrage suficient abonați prin cablu și satelit, va avea un impact real asupra veniturilor radiodifuzorului.

Înainte ca Aereo să se pregătească prea mult pentru o luptă a Curții Supreme, va trebui să aibă grijă de afaceri neterminate din New York. Prima sa victorie pur și simplu l-a împiedicat să fie închisă. Cererea lui Aereo de a respinge în totalitate cauza nu a fost încă decisă.