Dacă toate butoanele sunt necesare pentru ca lenjeria de pat să fie "inteligentă", aș prefera să fiu prost - Smart Home - 2019

24 BUONE ABITUDINI PER UN BUCATO PERFETTO | LAVATRICE | ASCIUGATRICE + SCHEDA STAMPABILE (Mai 2019).

Anonim

Șasezeci la sută din timp, oamenii urăsc să facă paturi tot timpul. Asta a fost o referire anchorman în cazul în care nu ți-a făcut sens, dar e în afara punctului. Ceea ce mă înțeleg este că cultura noastră are o dispreț generală în ceea ce privește tratarea lucrurilor, astfel încât orice lucru care facilitează curățarea ar trebui să devină automat un succes comercial. Totuși, poate acest "Smart Bedding" de Marshall & Jon folosește termenul "inteligent" un pic prea liber.

Scopul "Smart Bedding" este de a ajuta patul să devină mai greoaie, astfel încât oamenii să poată produce rezultate demne de fotografia revistei HGTV. Designerii Marshall Haas și Jon Wheatley susțin că oamenii dorm mai bine atunci când ajung într-un pat curat, și nu unul care arăta că a văzut zile klinierate.

Soluția lor: Atașarea butoanelor pe marginile foii de sus, astfel încât oamenii să poată să-l fixăm direct pe mîner. În acest fel, foaia superioară nu se învârte și se prăbușește în mijlocul nopții și când este timpul să faceți patul, nu este necesar să vă lipiți prima pagină înainte de a împrăștia mănușa de sus. Dacă lucrurile devin prea calde, utilizatorii pot, de asemenea, să-și poată detașa mănușa și să doarmă doar cu foaia superioară. Butoane? Asta e tot ce trebuie pentru ca un set de lenjerie să devină "inteligent"? Trebuie să spun că am un dulap plin de bluze de geniu.

Designerii spun că somnul cu foile superioare ajută și la rufe, deoarece foaia superioară vă ajută să vă despărțiți mângâierea de transpirație, de a vă dormi și de a scăpa de necesitatea de a spăla mângâietorul cât mai des. Când ești în dimineața, este simplu ca ridicarea mănâncătoarei și aplatizarea acesteia pe saltea.

Iată ce se întâmplă: nu dorm cu o foaie de sus. Nu văd punctul - păturile nu sunt atât de greu de spălat, mă duș înainte de culcare și aș vrea să cred că nu mă transform într-un monstru de noroi peste noapte. În vara, mi-am lăsat de asemenea pantalonul pufos și am folosit o pătură mai subțire, mai ușoară, care mă păzește rece noaptea. Pentru cei care dorm fara o foaie de sus, acest design nu va face nimic pentru a scuti patul.

Dacă designerii ar fi creat un set de lenjerie în care tot ce trebuia să fac este să fiu un buton pentru ca foile să fie strânse în stilul de menaj, aș fi peste tot. Dacă foile au avut senzori sub care s-au urmărit mișcările dvs. în timpul nopții pentru a evalua punctele de presiune și pentru a vă îmbunătăți obiceiurile de somn, ar fi deștept. Dar butoanele nu fac paturi inteligente: este doar o soluție simplă pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă doar 50% dintre oameni.

Dacă vă calificați ca procent din acești 50%, puteți să vă angajați pentru un set de paturi inteligente, setat acum pe Kickstarter, începând de la 90 $ pentru un set de dimensiuni de trei grupe. Prețurile cresc în funcție de seturi mai mari și de dimensiunile paturilor, iar expedierea este programată pentru luna septembrie a acestui an. Mamele din Midwestern vor fi probabil extatice pentru o astfel de dezvoltare, dar mă întorc înapoi în confortul păturii de mătase pentru a trece prin acest val de căldură. Iată o idee mai bună: Vă puteți proiecta o foaie care să nu necesite să merg la război cu salteaua mea de fiecare dată când trebuie să pun doar foaie de lucru? Acum este o luptă, o vorbă reală.