Scaunul auto IAlert trimite texte de reamintire dacă lăsați copilul în mașină - Emerging Tech - 2019

SCP-093 Red Sea Object | Euclid | portal / extradimensional scp (Mai 2019).

Anonim

Anunță recent de compania TOMY International, compania a lansat un nou scaun de mașină inteligentă, care se sincronizează cu telefonul dvs. smartphone, pentru a furniza date de siguranță vitale despre copilul dvs. în timpul călătoriei. Numit scaunul auto de la IAlert, una dintre funcțiile inteligente ale scaunului va trimite un mesaj text proprietarului în cazul în care mașina a fost oprită pentru un timp și copilul este încă legat în scaunul din mașină. Dacă părintele sau tutorele nu răspunde imediat la această alertă, scaunul va notifica automat mai multe persoane de contact prin intermediul unui text sau al unui e-mail, tratând practic incidentul ca o urgență. Conceptual, acest lucru este conceput pentru a reduce numărul de părinți care lasă în mod intenționat sau accidental copii blocați în mașini fierbinți în timp ce execută comisioane.

Cu toate acestea, există o serie de funcții inteligente suplimentare care pot fi utile părinților. Dacă copilul reușește să se decupleze de pe scaun și să sară în timp ce mașina este în mișcare, o alarma va dispărea pe smartphone-ul sincronizat.

La instalarea scaunului pentru mașină în autovehicul, aplicația iAlert oferă date în timp real despre unghiul în care este instalat scaunul. Dacă scaunul este instalat într-un unghi greșit, copilul ar putea suferi răni grave în caz de accident.

După ce copilul a fost așezat pe scaun, aplicația va aminti părintele pentru a fixa cataramele deasupra copilului. În plus, temperatura scaunului va fi afișată pe telefonul smartphone, permițând astfel părintelui sau tutorelui să efectueze ajustări ale sistemului de control al climatizării din interiorul vehiculului. În cazul instalațiilor din spate, scaunul pentru mașină IAlert este potrivit pentru copiii cu greutatea între 5 și 35 de lire sterline, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 23 și 65 de lire sterline trebuie plasați în poziția din față. Potrivit comunicatului de presă, scaunul auto IAlert va fi de vânzare cu amănuntul pentru aproximativ 350 dolari pe Amazon.