Fanii Hulu se bucura! În cele din urmă nu vei fi încurcat - Home Theater - 2019

The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Hand / Head / House Episodes (Mai 2019).

Anonim

Hulu nu va fi vândut la urma urmei. Potrivit unei declarații recente, cei trei coproprietari ai site-ului video de streaming popular au decis să scoată conectorul din vânzarea planificată și, în schimb, să-l infuzeze pe Hulu cu 750 de milioane de dolari în capital pentru a susține creșterea viitoare. În declarație, CEO-ul Walt Disney, Robert A. Iger, a declarat că "Hulu a apărut ca fiind una dintre cele mai inovatoare platforme de vizionare tehnologice din era digitală. Pe măsură ce evoluția continuă, Disney și partenerii săi se angajează să-i permită lui Hulu să-și atingă potențialul maxim. "

Fanii Hulu ar trebui să sară pe străzi chiar acum, cu excepția faptului că este un pariu bun, puțini dintre ei aveau idee cât de aproape a fost Hulu de a distruge în primul rând. Pentru a pune totul în perspectivă, iată ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trecut o vânzare Hulu.

Flash a revenit marți, când am aflat că Guggenheim Digital Media a fost scos din procesul de licitație Hulu. Asta însemna că, în doar două săptămâni, DirecTV sau AT & T / Chernin Group ar fi devenit noul proprietar al lui Hulu. Dacă s-ar fi întâmplat asta, l-am sărutat pe Hulu la revedere.

Când faceți un pas înapoi și gândiți-vă la asta, este uimitor că Hulu a apărut deloc. Big Media a creat-o. Și Big Media aproape că a distrus-o, pentru că asta face cel mai bine: face ceva minunat, apoi încet, dar sigur, îl distruge. Dar, se pare, Hulu a făcut o ședere de execuție. Pentru moment, oricum.

Cel mai bun scenariu post-vânzare ar fi văzut actualii proprietari ai lui Hulu care îi obligă pe bejeezus să iasă din noii proprietari pentru că unele dintre spectacolele pe care Hulu le oferă în prezent …

"Big Media" este un termen important. Ea se aplică atât creatorilor de conținut, cât și furnizorilor de conținut. Dar, uneori, compania în cauză este amândouă și acolo lucrurile pot deveni cu adevărat lipicioase. NBC, Disney (ABC) și Fox se potrivesc cu acest profil. Ei fac conținut și îl livrează prin căi proprii, cum ar fi difuzarea, cablurile și Internetul - inclusiv Hulu. Trebuie să vă imaginați că toți au fost mulțumiți de pumnul de a avea atât de mult control asupra momentului și a modului în care spectacolele lor au fost oferite prin intermediul lui Hulu și au colectat niște bani în plus de la abonați în timp ce erau la el. Este bine să țineți toate cărțile și să nu fiți nevoit să vă ocupați.

Dar dacă vânzarea Hulu ar fi trebuit să treacă, ar fi trebuit să meargă într-o companie care nu face parte din conținut, ci se limita la livrarea ei. Vorbim despre DirecTV și AT & T, două companii care dețin conducte de difuzare media și plătesc deja pentru filmele și emisiunile TV pe care le livrează clienților lor. O vânzare Hulu ar fi însemnat că mai multe "contracte mari" ar fi trebuit să fie lovite între marile companii cu interese independente. Și dacă credeți că NBC, Disney și Fox tocmai vor să-și ofere conținutul pentru bani, pentru ca toți să ne bucurăm de același Hulu pe care îl iubim în ultimii câțiva ani, ești greșit.

Cel mai bun scenariu post-vânzare ar fi văzut actualii proprietari ai lui Hulu să-i perceapă pe bejeezus din noii proprietari pentru unele dintre spectacolele pe care Hulu le oferă în prezent, iar abonamentele Hulu riscă să crească. Mai rău, dacă noul proprietar nu ar juca mingea, toate emisiunile pe care le place să le vedem pe Hulu ar fi dispărut. Urmărirea următoarelor emisiuni? Uita de asta. Hulu ar deveni apoi un instrument teaser pentru a ne face să cumpărăm un abonament scump pentru DirecTV sau pentru pachetul nostru de cabluri.

Oricum, ar fi fost un dezastru imens și totul pentru că Big Media este profund înrădăcinat în actualul său model de afaceri și încă nu și-a dat seama cum să facă o tranziție lină către o nouă paradigmă în care consumatorii obțin ceea ce doresc, o doresc, în timp ce corporațiile își fac încă banii.

Dacă sunteți un director executiv la NBC, cecul dvs. de bonus (sau de locuri de muncă) se îndreaptă spre vânzarea în primă instanță a spațiului publicitar, utilizând valorile existente pentru evaluări care arată câte ochi vor vedea anunțurile pe care le executați. Împingeți-vă degetele de la picior în piscina de internet încercând ceva de genul Hulu, pentru că aveți toate controlul asupra când aceste emisiuni au lovit Internetul și puteți percepe o taxă atunci când o fac. De îndată ce renunțați la controlul respectiv, eliberați garanția că puteți reduce numerele aceleași venituri publicitare; și cecul bonus.

Poate de aceea Hulu se lipeste de fapt.

În ultimele câteva luni, o grămadă de pisici de grăsime în înălțime, zgârie-nori din NYC, stăteau în birouri dublu față de dimensiunile apartamentului tău cu semne uriașe de dolari de aur în ochi. Ei au construit un portal de Internet extrem de reușit pentru emisiunile lor de televiziune fierbinți și au fost pe cale să-l vândă astfel încât altcineva să poată face munca murdară pe Internet în timp ce aceștia au făcut bani cu contracte de licențiere. Dar acolo se află rubul: acele acorduri de licențiere plictisitoare au fost un punct de discuție, și s-au încheiat împingând afacerea.

Hulu nu este nimic fără show-urile populare pe care le oferă și faptul că o mare parte din spectacolele de pe site-ul pot fi văzute la o zi după ce a fost difuzată. Bineînțeles, cumpărătorul lui Hulu ar fi avut nevoie de o garanție că vânzarea va veni și partajată cu lucrurile care i-au dat lui Hulu valoarea (cum îndrăznesc ei ?!). Dar, ulterior, taxele de licențiere au apărut ca un nor întunecat masiv și au aruncat o umbră de îndoială asupra viabilității de a deține un site media streaming fără a deține în sine și mass-media. Nu are nevoie de un magnat de afaceri pentru a vedea că nu este o afacere bună.

Dragi iubitori de Hulu, ați fost scutiți de durerea de a vă uita pe site-ul pe care l-ați iubit de la a fi redus la o grămadă de minute de secunde, pentru că - săpați asta - rețelele au fost puțin prea lacomi.

Deci, ce înseamnă toate banii în Hulu pentru viitorul site-ului? Sperăm că va însemna un Hulu mai mare, mai prost, mai robust, cu mai multe spectacole pe care vrem să le urmărim când le vrem să le privim - cel puțin pe termen scurt. Dacă rețelele care dețin Hulu acum vroiau să o vândă înainte, vor să-l vândă din nou. Nu putem decât să sperăm că, în timp, modelul de televiziune livrat pe internet se va deplasa într-o direcție care ne dă ceea ce publicul dorește: televiziunea à la carte.